Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Rilux

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Moeite om ’s ochtends wakker te worden? Niet als je weet dat je direct na het openen van je ogen deze luxe badkamer in kunt stappen! Mét regendouche, infrarood Sunshower, een heerlijk ligbad en een Duravit douchetoilet.

Sfeervol & vol gemak

  • Regendouche mét infrarood Sunshower
  • Ligbad
  • Duravit douchetoilet
  • Trendy en sfeervol tegelpatroon met hexagontegels
  • Extra verlichting door ledstrips onder rand van de verhoging en bad voor luxe uitstraling

 

Wellness in huis

Het douchen in deze badkamer is een waar feest als je helemaal tot rust wilt komen. Voel de stralen van de regendouche op je neerkomen en ervaar tegelijk de warmte van de infraroodstralen. Er is absoluut niets fijner dan dit en zeker niet als je stijve spieren hebt. Al is het heerlijke ligbad ook absoluut een aanrader voor een ontspannen avondje voor jezelf (of samen).

Goed verlicht

Door de glazen douchewanden krijgt de badkamer direct een ruimtelijke uitstraling en daar werkt het hangende badkamermeubel en de verhoging waar het toilet en de douche opstaan uiteraard ook aan mee. Het houtlook meubel geeft de badkamer een warme sfeer en genoeg opbergruimte. Fijn detail is dat de spiegel daarboven de gehele lengte beslaat. Hoef je niet te dringen als je daar met z’n tweeën of drieën staat. Deze wordt bovendien goed verlicht door een moderne ledstrip.

Momentje met douchetoilet

Nog zo’n fijn onderdeel van de badkamer is het Duravit douchetoilet. Even een persoonlijk verzorgingsmomentje met warm water, waarna de billen worden droog geblazen… En dat zonder te vegen of je handen vuil te maken. Het is niet alleen hygiënischer, maar ook uiterst comfortabel en beter voor het milieu.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken