Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Paderno

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Op zoek naar een frisse, landelijke badkamer? Dan zou dit zomaar eens jouw gedroomde keuze kunnen zijn. Het speciale mozaïek tegelpatroon waarnaast toilet en douche zich verschuilen en het bad zijn absolute eyecatchers van jouw nieuwe favoriete ruimte in huis.

Fris & landelijk

  • Heerlijke Rainbow douche
  • De Portugese tegels in mozaïek patroon als eyecatcher
  • Betegeld ligbad
  • Keramisch wastafelblad met chique kom

 

Mozaïek tegels badkamer

De Portugese tegels vallen direct op in deze badkamer, maar op een subtiele manier. Daarnaast vormen ze de perfecte brug naar de grote witte Silvano Lassi Momentum metrotegels die de muren en het ligbad bekleden en de donkere tegels van hetzelfde merk die op de vloer liggen. De combinatie van metrotegels met de Portugese tegels combineert verschillende stijlen en juist daarom is deze ruimte zo opvallend en voor ieder wat wils.

Ruimte om te badderen

Het heerlijke aan deze badkamer is dat je je even lekker terug kunt trekken op het toilet of in de douche om je af te schermen van de drukte van de dag. De tussenwand zorgt dan net voor dat extra beetje privacy en rust. Waardoor het ligbad bijna de hele badkamer voor zichzelf lijkt te hebben en er ogenschijnlijk veel ruimte ontstaat.

Stijlvolle opbergruimte

Maar als je het ons vraagt is het badkamermeubel met de chique waskom het onderdeel dat direct in het oog springt als je binnenkomt. Om het nog luxer te maken is hier een inbouwkraan boven geplaatst om het leidingsysteem volledig weg te werken. Dit betekent een rustigere uitstraling en minder onderhoud. In de lades kun je bovendien al lekker veel spullen kwijt en als je daar de kastruimte bij optelt dan kun je ongetwijfeld al je badkamerbenodigdheden direct inruimen.

Brugmanprijs

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken