Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Olivia

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Breng jezelf in gedachten naar een plek waar je graag zou willen zijn. Deze badkamer bijvoorbeeld die stijf staat van het gemak en comfort. De natuurlijke kleuren, hoogteverschillen en de mozaïek tegels die het bad en het zitje in de douche bekleden geven een speelse uitstraling. En daarnaast biedt deze ruimte heel veel opbergruimte, wel zo fijn!

Stijlvol & vol gemak

  • Douche met zitje en regen- en handdouchekop
  • Ingebouwd ligbad met opstapje en 5-delige inbouwkraan
  • Ruim, houten badkamermeubel met dubbele wasbak van hardsteen
  • Extra kastruimte
  • Stijlvolle Terratinta Betonepoque White grey tegelcombinaties

 

Portugese badkamertegels in mozaïek patroon

De Terratinta Betonepoque tegelcombinaties in White grey geven de badkamer zijn look en feel zonder dat het teveel van het goede wordt. De subtiele portugese tegels in natuurlijke tinten zorgen samen met de witte retro tegels en de donkere muur voor een fijn contrast. De ingelegde kiezelstenen in de douche geven je niet alleen een heel natuurlijk gevoel wanneer je in de douche staat en je ogen sluit, maar passen perfect thuis in het geheel.

Droombad

En dit is toch het absolute droombad? Voorzien van een opstapje waardoor je er makkelijk instapt en de tegels rondom het bad geven je veel ruimte om dingen neer te zetten of gewoon lekker te gaan zitten. Dat zitten kan je trouwens ook in de douche, waardoor deze badkamer heel veel comfort en gemak biedt. En dat is niet het enige fijne aan de inloopdouche, want deze beschikt ook over een fijne Rainbow regen- én handdouche.

Ideale opbergruimte

Ruimtegebrek en deze badkamer gaan absoluut niet samen. Naast de ruimtelijke opzet is er meer dan genoeg opbergplek. Denk aan de nisjes in de douche voor je shampoos en douchegels, maar ook de grote lades in het badkamermeubel en de extra kast zijn ideaal. Niet alleen de kastruimte van het hangende badkamermeubel is gewild, ook de ruimte die de dubbele, hardstenen wasbak biedt is fijn wanneer je met meerdere personen in de badkamer moet zijn.

Brugmanprijs

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken