Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman badkamer Match-up
  • Brugman badkamer Match-up
  • Brugman badkamer Match-up
  • Brugman badkamer Match-up
  • Brugman badkamer Match-up
Badkamer

Match-up

Prijs zoals opgesteld
€ 9.150
Prijs zoals opgesteld € 9.150

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Deze badkamer is uitgevoerd in ton sur ton kleuren en dat straalt een enorme rust uit. Heerlijk! Want je badkamer is er om relaxed je dag in op te starten of lekker te ontspannen. Door het witte sanitair en accessoires heeft deze badkamer een frisse look. De ovale spiegel breekt de strakke lijnen.

Modern & chique

  • Inloopdouche met regen en handdouche
  • Hangend toilet met handig nisje
  • Sfeervolle tegel combinatie
  • Extra veel hangende opbergruimte
  • Spiegel met led-verlichting en anti-condens


Heel veel opbergruimte

Dit is de ideale badkameropstelling als je uren voor de met led-verlichte spiegel wilt staan of een snelle routine wilt doen, maar toch alles bij de hand wilt hebben. Het hangende wastafelmeubel biedt niet alleen plaats aan een moderne waskom, maar ook aan al je badkamerbenodigdheden. Op de twee handige plankjes en de extra hangkast kan je bovendien nog veel meer spullen kwijt.

Luxe inloopdouche

Het is subtiel, maar de mat witte kranen van de ruime inloopdouche zijn de eyecatcher van deze badkamer. Daarmee is deze douche niet alleen een pareltje om te zien, maar is het een hele fijne om ultiem in te genieten. En hoe praktisch dat je je handdoek zo van het rek afhaalt? Al kan je hem natuurlijk ook over de designradiator hangen om nog even in de warmte te laten hangen.

Tegelcombinaties

Deze tegelmix geven je het ultieme relaxgevoel en dat wil je. De effen vloertegel in combinatie met de gemixte wandtegel in zilvergrijs en de witte metrotegel vormen de ideale combinatie bij al het andere wit. In de wand van het toilet komt dit optimaal tot zijn recht door de verhoging en het nisje.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken