Brugman badkamer Ferro

Stoer, tikje Oosters

  • Vrijstaand ligbad
  • Grote spiegel met bijpassende sfeerverlichting
  • Betongrijs kleurig toilet
  • Rookgrijs glazen douchewand


De Ferro badkamer vormt door de betonnen wastafel, rvs-look inbouwkranen en stijlvolle betonbrick tegels in de inloopdouche een ijzersterk geheel. Kom tot rust in het vrijstaande ligbad of geniet in de ruimte inloopdouche met een rookgrijs, glazen douchewand.

Brugman badkamer Ferro

Houd je van een stoere, tikkeltje Oosterse badkamer? Dan is deze badkamer precies waar jij naar op zoek bent. Deze badkamer vormt een ijzersterk geheel door de betonnen wastafel, rvs-look inbouwkranen en de stijlvolle betonbrick tegels in de inloopdouche. Het vrijstaande ligbad en de ruime inloopdouche met een rookgrijs, glazen douchewand laten je heerlijk ontspannen.

De grote spiegel met bijpassende sfeerverlichting zorgen ervoor dat jij jezelf goed kunt zien tijdens het klaarmaken of het afsluiten van de dag. De geverfde muur in een trendy kleur past prachtig bij de grijze tegels. Je komt volledig tot rust in deze grijs-witte badkamer.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze badkamer met bad en inloopdouche precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Prijs zoals opgesteld € 9.025
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten