Brugman badkamer Ferro

Stoer, tikje Oosters

De Brugman Ferro, waar de naam veelzeggend is. Een ijzersterk geheel, met betonnen wastafel en inbouwkraan begin je al sterk. Drie kleine losse spiegelpanelen erboven met een make up spiegel en je voelt je een echte filmster. 

Fleurig, maar stoer geheel

Kuipvormige vrijstaande baden zag je vroeger vaak in klassieke badkamers en waarom zou je dat nu niet weer laten zien, het is gemakkelijker, het is comfortabel en het oogt heerlijk. In dit geval afgewerkt met RVS Brushed Nickel kranen als speciaal element die in het oog springen. Mocht je af willen koelen onder de douche of juist lekker opwarmen, dan kan dat met fleurige privacy door het bloemmotief.

 

Prijs zoals opgesteld

  • Meubelcombinatie
  • Douchecombinatie
  • Toiletcombinatie
  • Badcombinatie
Totale badkamer € 6.795
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar wat jouw samenstelling kost?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten