Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Duitse keuken

Ben je op zoek naar een keuken van hoogwaardige kwaliteit, met een luxe uitstraling en een voortreffelijke stijl? Dan is de Duitse keuken de juiste keus voor jou!

Duitse keukenmerken

Bij Brugman vind je keukenapparatuur van verschillende Duitse merken. Kies bijvoorbeeld een koelkast van Siemens en een oven van Bauknecht. Beide merken hebben producten voor ieder budget en zijn ook nog eens van topkwaliteit! Ben je op zoek naar meer apparatuur? Bij Brugman vind je ook Duitse magnetrons, vaatwassers en kookplaten. Zelfs de keukenkasten van Siemens of Bauknecht vind je bij Brugman, zo stel je jouw Duitse keuken helemaal zelf samen!

Duitse keuken kopen

Voor een echte Duitse keuken is het niet nodig om naar je favoriete buurland te rijden, deze koop je gewoon in Nederland! Voor dezelfde prijs, kwaliteit en stijl heb je een Duitse keuken in huis. Duitse keukens zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Je hebt dus ook nog eens jarenlang (kook)plezier.

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman

Nieuwsgierig geworden naar een Duitse keuken? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken