Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Praktisch in de badkamer deel 1: Brugman inspireert! 

Ben jij op zoek naar slimme en mooie oplossingen voor in de badkamer? Zoek niet verder. Brugman vertelt je in deze blog alles over praktische en prachtige oplossingen voor in de badkamer. Zodat relaxen in jouw badkamer nog makkelijker wordt. In deze blog bespreken we de luxe badkamerspiegel en inbouwnissen. Beide praktische én mooie toevoegingen in de badkamer om elke dag van te genieten!

Strakke badkamerspiegel 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie heeft de beste spiegel van het land? Ook in de wereld van badkamers zijn er de laatste jaren enorme technologische sprongen gemaakt. Dat zien we in alle onderdelen in de badkamer terug: zo ook in de spiegel! Een spiegel, is een spiegel… toch? Niets is minder waar. Anno 2022 zijn er allerlei technologische snufjes toegevoegd aan spiegels waardoor je geniet van maximaal gebruiksgemak en een luxueus gevoel. Te beginnen met verlichting in de spiegel. Waar een lamp voorheen boven of naast de spiegel hing, zijn lampen inmiddels in de spiegel geïntegreerd.

Modern en luxueus

Hierdoor geniet je van een onwijs strakke en luxueuze uitstraling, en natuurlijk van de perfecte belichting als je in de spiegel kijkt. Daarnaast is het zo dat je de helderheid en warmte van de lamp in veel luxe spiegels kunt instellen door middel van touch-bediening op het spiegel blad zelf. Zo kun je kiezen voor zacht licht als je ‘s avonds laat je tanden poetst en helder licht als je ‘s ochtends je make-up doet. Ook zijn verlichting spiegels vaak uitgevoerd met één of meerdere stopcontacten, perfect voor je föhn of elektrische tandenborstel. Een veel geziene functie in de technologische spiegels van nu is trouwens ook een geïntegreerde klok… zo kom jij zeker nooit meer te laat, handig!

Handige inbouwnis

Opbergruimte in de badkamer - kun je er genoeg van hebben? Waarschijnlijk niet. Maar het oog wil ook wat. Daar is in de loop van de jaren een stijlvolle oplossing voor gevonden: de inbouwnis! Een inbouwnis, de naam zegt het al, bouw je in de muur. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in de muur, die anders verloren zou gaan.

Een inbouwnis wordt ook vaak in de douche geplaatst. Hiervoor kun je gaan voor een roestvrijstalen variant met eventueel een coating in de kleur die je wenst. Zo kun je al jouw shampoos, conditioners, douchegel, scheerschuim en andere douchebenodigdheden mooi opbergen.

Mooie uitstraling

Ook mooi is om twee inbouwnissen naast of tegenover elkaar te plaatsen. Handdoeken, kaarsen, planten en accessoires komen bovendien ook heel mooi terecht in een inhouwnis. Inbouwnissen zorgen voor een opgeruimde badkamer en geven een luxe uitstraling.

Daarom zijn inbouwnissen vrijwel altijd een verrijking van elke badkamer. Inbouwnissen zijn er in vierkante of rechthoekige vorm, in verschillende maten en van verschillende merken. 

Op zoek naar meer inspiratie? 

Ben je geïnspireerd en wil jij jouw badkamer ook uitbreiden met een luxueuze spiegel met verlichting en stroom of met een stijlvolle inbouwnis?  Bekijk online onze badkamercollectie of maak een vrijblijvende afspraak in de winkel! Onze badkamer adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe badkamerspullen. Kijk je liever nog even online verder? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs voor meer inspiratie voor in jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken