Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Ontdek de nieuwe vtwonen by Detremmerie badkamercollectie

Helemaal zen! Dat wordt je van deze nieuwe badkamercollectie van vtwonen by Detremmerie. De producten zijn gemaakt van de mooiste materialen en alle onderdelen - van wastafel tot ladekast en van bad tot spiegel - kun je onderling mixen! Wij vertellen je graag meer over een aantal van deze prachtige producten. De hele collectie is verkrijgbaar in onze winkels.

Een oase van rust

Subtiele zandtinten vormen de basis voor deze prachtige badkamer waarin strakke lijnen worden afgewisseld met ronde vormen. De lijst rondom de spiegel is extra diep; ideaal om je favoriete producten neer te zetten. Deze heb je zo altijd snel bij de hand.

Een echte blikvanger

Deze wastafel van zilvergrijs marmer wordt op handen gedragen door de lichtgrijze ladekast en krijgt zo alle aandacht die hij verdient. Achter de spiegeldeuren zit veel opbergruimte verstopt.

Hoe mix je stoer met stijlvol?

Het resultaat: een badkamer in luxe hotelsfeer. Met als detail de spiegelverlichting die vanzelf aanspringt als je je hand onder de spiegelkast houdt en je badkamer binnen stapt. Liever marmer, witte accenten of een XL-wastafel? Ook die zijn verkrijgbaar.

Niet alleen stijlvol, ook slim

De badkamercollectie is niet alleen stijlvol, maar ook slim. De ronde waskommen staan haaks op het blad van het badkamermeubel, waardoor alles makkelijk schoongemaakt kan worden. De kranen zijn aan de zijkant geplaatst, zodat er meer ruimte is om bijvoorbeeld je handen te wassen of je mond te spoelen. Dankzij de matchende kleuren is alles met elkaar te mixen.

Mix & Match

De badkamercollectie van vtwonen in samenwerking met Detremmerie bestaat uit:

  • ondiepe wastafels
  • afdekbladen
  • waskommen
  • spiegelkasten (met dubbelzijdige spiegeldeuren)
  • kolom-spiegelkasten
  • spiegels (met bewegingssensor en ledverlichting)
  • toilet wastafels
  • onderbouwkasten (met handgreep of push-systeem)
  • baden (in diverse kleuren, met ronde of ovale hoeken).

De onderkasten en afdekbladen van mat gelakt kunststof zijn leverbaar in wit, zand, grijs en zwart. De wastafels en waskommen zijn verkrijgbaar in twee materialen, namelijk Top solid (matte afdeklaag) en Marmer. Gemaakt uit één stuk, dus naadloos. Keuze uit wit, bruin, zwart en zilvergrijs. 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over deze prachtige collectie maak een afspraak met een adviseur bij één van onze winkels. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken