Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij Chanel

Chanel is dolgelukkig met haar nieuwe bijkeuken: ‘De adviseur van Brugman krijg je er gratis bij: ze zetten écht dat stapje extra!’

Wanneer Chanel (30) haar eerste huis koopt in het dorp merkt ze al snel op dat iedereen via de bijkeuken naar binnenstapt voor een gezellig bakje koffie in plaats van de voordeur. In combinatie met de krappe hal bij de voordeur én ruimte over in de bijkeuken, aarzelt Chanel geen seconde en gaat aan de slag met het project bijkeuken!

Lekker praktisch

Chanel wil niet alleen dat de bijkeuken een lik verf krijgt, ook wil ze de ruimte zo praktisch mogelijk benutten. Voor wat inspiratie gaat Chanel bij een van de winkels van Brugman langs en komt ze in gesprek met een adviseur: “Ze vragen bijvoorbeeld wat je doet, hoe je gezinssamenstelling eruit ziet en natuurlijk wat je wensen zijn. Ze vertelde ook meteen dat ik haar tijdens het hele proces er gratis bij zou krijgen”, lacht Chanel.

“Samen hebben we de dromen voor mijn bijkeuken op een rijtje gezet: de wasmachine en droger op hoogte, daartussen een apothekerskast om te zorgen dat je je wasmiddel binnen handbereik hebt én een garderobe zodat de visite meteen hun jas kan ophangen”, vertelt Chanel.

Stapje extra

Zodra de wensen van Chanel helder zijn gaat de adviseur aan de slag met een 3D-tekening: “Ze kwam met het fantastische idee om een enkele lade in de garderobe te plaatsen zodat je een bankje creëert, waar je comfortabel je schoenen aan kunt doen én ze erin kunt opbergen.”

Zelfs het hoofdkantoor denkt met Chanel mee: “De kasten van de wasmachine en droger zijn bewust 70 cm breed gemaakt, zodat ze niet te strak ingebouwd staan. Zo houd je altijd ruimte over om de apparaten te verplaatsen. Ze zetten écht dat stapje extra voor je!”

Eén geheel

“Tussen de bijkeuken en de keuken zit een stalen deur van glas, dat maakt het een open ruimte. De oude keuken heb ik laten renoveren, dus samen met de adviseur hebben we goed naar de kleuren gekeken die vanuit Brugman aansluiten op de gerenoveerde keuken. Door die perfecte match lijkt het nu op één grote keuken!”

Nooit meer zonder

Chanel is gek op koken waardoor haar bijkeuken ook voorzien is van een extra koelkast en vriezer: “Mijn vriezer ligt vol pasteitjes, ik zou nu al niet meer zonder kunnen” , vertelt Chanel met een glimlach. Als je aan Chanel vraagt waar ze het meest blij mee is, kan ze niet kiezen: “Dankzij onze apothekerskast staan alle schoonmaakmiddelen in de toekomst buiten het gebruik voor kinderen. Die veiligheid vind ik erg fijn, net als de extra opbergruimte, de wasmachine en droger op hoogte én oja, waar het allemaal mee is begonnen: de garderobe voor de visite!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken of bijkeuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken