Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Detremmerie badkamer

Detremmerie is een Belgische fabrikant van sanitair met al meer dan 80 jaar ervaring. Het merk is actief in de productie van kwalitatieve meubelen. Kwaliteit en service zijn de belangrijkste pijlers, het bedrijf werkt enkel met Europese onderdelen. De badkamer is een ruimte waar je vaak bent. Daarom is het belangrijk om je op je gemak te voelen in de badkamer. Detremmerie begrijpt dat en daarom ontwerpt het merk functionele, maar ook vooral heel mooie badkamers waarin je je meteen thuis voelt.

Moderne klassiekers

Bij het samenstellen van een Detremmerie badkamer kun je kiezen uit diverse stijlen en collecties. Iedere lijn bestaat uit perfect op elkaar afgestemde onderdelen, waardoor je een prachtig geheel creëert in je badkamer. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer waar je uren in kunt vertoeven. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils. Bovendien is iedere Detremmerie badkamerlijn uit te voeren in verschillende kleuren, zowel in mat als gelakte uitvoering. Het sanitair en de meubels voor de Detremmerie badkamer mogen met gerust hart moderne klassiekers genoemd worden. De stijlvolle, strakke uitvoeringen van baden, douches, kastjes en wastafel hebben een modern uiterlijk, maar zijn heel sfeervol en toegankelijk vormgegeven.

Jouw persoonlijke badkamer

Detremmerie is een uniek merk omdat de badkamermeubels volledig naar jouw wens samengesteld kunnen worden. Zo geniet je van jouw ideale badkamer, met de spiegel om jezelf elke dag te bekijken, het opbergmeubel waar jij jouw spullen netjes opbergt. De meubels en accessoires van Detremmerie bestaan uit de meest uiteenlopende stijlen en kleuren. Je kunt hierdoor een prachtig geheel creëren of een mix & match van verschillende stijlen; volledig naar jouw wens. De NoLimit-lijn biedt ongekend veel mogelijkheden in combinaties. Met de Architect-serie kun je zelf tot op de millimeter nauwkeurig jouw badkamermeubel ontwerpen. Hierdoor creëer je jouw eigen, unieke Detremmerie badkamer.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is een badkamer van Detremmerie wel iets voor jou? Of heb je vragen over een van de producten van Detremmerie? Kom dan gerust langs in een van onze vestigingen. Maak van te voren een afspraak met onze badkameradviseur. Onze adviseur neemt alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk advies. Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van badkamertrends? Bestel dan ons gratis magazine.

Magazine aanvragen
Afspraak maken