Detremmerie badkamer: voel je helemaal thuis in je eigen badkamer

De badkamer is een ruimte in je woning waar je vaak bent. Iedere ochtend en avond om te douchen of baden, tanden te poetsen of te scheren. Dan wil je je er wel helemaal op je gemak voelen. De badkamerspecialisten van Detremmerie begrijpen dat en ontwerpen functionele, maar vooral heel mooie badkamers waarin je je meteen helemaal thuis voelt.

75 jaar ervaring

Detremmerie is een Belgische fabrikant van sanitair en voert dit vakmanschap al meer dan 75 jaar uit. De inspiratie voor de badkamermeubels kan overal vandaan komen, maar heeft altijd een gemeenschappelijk doel: de klant. Dit levert prachtige baden, badkamermeubels, douches, wastafels, spiegels, kranen en toiletten op die zowel functioneel als oogstrelend zijn. Detremmerie zet en volgt de laatste modetrends en biedt daarom de badkamers aan in verschillende kleuren, zodat het echt jouw ruimte wordt.

Voordelen

Bij het samenstellen van een Detremmerie badkamer kun je kiezen uit diverse stijlen en collecties. Iedere lijn bestaat uit perfect op elkaar afgestemde onderdelen, waardoor je een prachtig geheel creëert in je badkamer. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannende sfeer waar je uren in kunt vertoeven. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils. Bovendien is iedere Detremmerie badkamerlijn uit te voeren in verschillende kleuren, zowel in mat als gelakte uitvoering.

Moderne klassiekers

Het sanitair en de meubels voor de Detremmerie badkamer mogen met gerust hart moderne klassiekers genoemd worden. De stijlvolle, strakke uitvoeringen van baden, douches, kastjes en wastafels hebben misschien wel een modern uiterlijk, maar zijn heel sfeervol en toegankelijk vormgegeven, waardoor het ook in een klassiek huis past.

Home
Terug
Sluiten