Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Zwart-wit ligt genuanceerder

Zwart-wit lijkt zwart-wit, maar biedt in werkelijkheid allerlei schakeringen in materialen en toepassingen. Of je nu houdt van landelijk of modern, een zwart-witte keuken is altijd een fraaie keuze. Juist omdat zwart-wit heel makkelijk is te combineren met andere (ondersteunende) kleuren en uit te voeren is in allerlei materialen. Een zwart-witte keuken overleeft alle trends en beweegt als vanzelf met de tijd mee.

Wit-zwart

In welke verhouding je zwart en wit kiest, is natuurlijk een kwestie van smaak. Wil je een keuken groter laten lijken, kies dan meer wit. Dat maakt je keuken licht en ruimtelijk. En het klinkt misschien vreemd, maar met een zwart aanrechtblad en een zwarte vloer maak je het wit nog veel witter. Doe er gerust een schepje bovenop met zwarte grepen en zwarte apparatuur. Juist deze contrasten creëren een keuken met een krachtige uitstraling.

Zwart-wit

Andersom: als zwart je basis is in een ruimere keuken, krijg je een warme en luxe sfeer. Nog eleganter wordt het met een wit werkblad. Elk materiaal werkblad drukt zijn eigen stempel op de keuken: marmer, glas, keramiek of composiet. En combineer naar hartelust met witte accessoires.

Kookeiland: zwart of wit?

Een keuken met kookeiland biedt een en al luxe! Wil je geen geheel zwarte keuken? Kies dan voor een wit kookeiland. Een witte keuken met kookeiland in zwart geeft een net zo mooi contrast. Stel dat je een kookeiland met een bar combineert, zie je jezelf al zitten op witte of zwarte barkrukken?

Vind de balans

Een uitdaging is de juiste balans vinden tussen zwart-wit en andere kleuren. Accessoires in andere kleuren mogen het strakke zwart-wit benadrukken, maar let er wel op dat zwart-wit de baas blijft. Dan heb je een keuken om door een ringetje te halen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken