Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Itho: een compleet assortiment keukenapparatuur

Itho bestaat sinds 1919 en produceert verschillende onderdelen voor de keuken. Zo produceert het merk niet alleen keukenapparatuur, maar ook leuke keukenaccessoires zoals boilers, ventilatie en zelfs theepotten. Aan de hand hiervan is het heel makkelijk om van je nieuwe of bestaande keuken een echte Itho keuken te maken met Hollandse gezelligheid waarbij gestreefd wordt naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan centraal

Itho streeft er al jaren naar om duurzame en milieuvriendelijke keukenapparatuur te produceren. Hoewel Itho geen kookplaten of ovens in het assortiment heeft, ben je bij Itho wel aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar verwarming, warmwaterboilers en afzuigkappen met een prachtige uitstraling. Sommige warmwaterboilers werken zelfs op zonne-energie om bij te dragen aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid waar Itho naar streeft. Daarnaast biedt Itho een drie-in-één kokend waterkraan aan in het complete assortiment waar het trots op is. Bij deze kraan is het mogelijk om direct kokend water uit de kraan te laten stromen waarmee je onder andere thee, pasta en groente mee kunt bereiden in een handomdraai!

Basic en Hollandse gezelligheid met Itho

Een Itho keuken wordt gekenmerkt door zijn basic stijl. Kleuren zoals wit, mat of glanzend chroom en grijs zijn kleuren die vooral terugkomen in alle producten die Itho produceert. De efficiënte vormgeving en basic uitstraling van de producten zorgen ervoor dat deze keukenapparatuur en accessoires perfect aansluiten bij een moderne, klassieke of landelijke keukenstijl. Zo kun je de producten kiezen die aansluiten bij jouw keukenstijl en de keuken omvormen tot een echte Itho keuken.

Kom naar de showroom

Wil je meer weten over het merk Itho of wil je de keukenapparatuur en accessoires met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels! Hier kun je meteen zien hoe de productie van Itho in onze voorbeeldkeukens zijn geplaatst en hoe ze werken. Onze deskundige adviseurs staan bovendien voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken