De formidabele fornuizen van Falcon - Brugman

De formidabele fornuizen van Falcon

Het bedrijf Falcon is al meer dan 200 jaar geleden begonnen met het produceren van fornuizen van hoge kwaliteit. De jarenlange ervaring en de krachtige formule van het bedrijf zorgt tot op de dag van vandaag voor functionele fornuizen, die voor iedere keuken een toevoeging zijn. Falcon is altijd al een innovatief merk geweest, zij hebben namelijk als eerste fornuizen in verschillende kleuren, de eerste combi kookplaat en de eerste inklapbare grill op de markt gebracht. Ook vandaag de dag is Falcon nog steeds druk bezig met het ontwerpen van baandoorbrekende kookontwikkelingen. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan snel verder.

Multifunctionele fornuizen

Ondanks dat Falcon in de afgelopen decennia veel heeft verbeterd aan het originele ontwerp van hun eerste fornuis, zijn de huidige modellen nog steeds voorzien van hoge kwaliteit, met dezelfde superieure ontwerpen en betrouwbaarheid. Bij het extra brede fornuis van Falcon kun je kiezen voor verschillende typen kookplaten. Je hebt namelijk de keuze uit inductie-, gas-, en keramische kookplaten. Daarnaast is het fornuis ook voorzien van een krachtige grill met een hoog vermogen, een wokpit en een opberglade. Het vrijstaande fornuis biedt dus veel verschillende kookmogelijkheden én zorgt voor extra opbergruimte.

De ingebouwde oven

Tegenwoordig zijn de vrijstaande, multifunctionele fornuizen voorzien van een ingebouwde oven. Een ingebouwde oven heeft als voordeel dat deze groter van formaat is dan een standaard oven. Daarnaast is deze multifunctionele oven voorzien van enkele extra’s, zoals ontdooi-, circulatiegrill-, bruin- en turbo heteluchtfunctie. Met de multifunctionele fornuizen van Falcon kun je dus werkelijk alle kanten op.

Bekijk de fornuizen van Falcon

Ben je benieuwd naar de functionele fornuizen van Falcon? Bezoek een van onze vestigingen en kom alles te weten over de specifieke kenmerken van elk type fornuis. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd klaar om je van een passend advies te voorzien.

Home
Terug
Sluiten