Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Bertazzoni: de Italiaanse keukenspecialist

Met een Bertazzoni keuken haal je een echte Italiaanse keuken in huis. Combineer de Italiaanse invloeden met je passie voor koken en je hebt alle ingrediënten voor een Bertazzoni keuken. Deze keukenspecialist bestaat sinds 1882 en heeft zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent van keukenapparatuur. Het bedrijf heeft zich gevestigd in het stadje Guastalla vlakbij de stad Parma. Een prachtig familiebedrijf dat technologische kennis combineert met de passie voor gastronomische hoogstandjes om zo de Bertazzoni keuken tot stand te laten komen.

Innovatieve en moderne keukenapparatuur

Italianen houden van koken en dat merk je aan alles wanneer je kiest voor een Bertazzoni keuken. Zo kun je kiezen voor kookplaten op een extra breed fornuis. Dit maakt het mogelijk om uitgebreid te koken en vooral wanneer je ervan houdt om vaak samen te eten met grote gezelschappen is dit een echte verademing. Ook de displays op de magentron maken het mogelijk om te kiezen voor verschillende programma’s waardoor je veel verschillende gerechten kunt bereiden. Een groot voordeel van de keukenapparatuur van Bertazzoni is dat alles los is aan te schaffen. Hierdoor hoef je niet direct je hele keuken te vervangen, maar kun je toch hele mooie innovatieve moderne keukenapparatuur aanschaffen.

 

Italiaanse passie met Bertazzoni

De Bertazzoni keukenapparatuur kan heel goed binnen verschillende keukenstijlen en toepassingen geïntegreerd worden. Sommige keukenapparatuur leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor in de horeca: de Professionals lijn. Terwijl andere apparatuur de sfeer van weleer uitstraalt met de techniek van nu: de Heritage lijn. Wel is ieder stukje Bertazzoni keuken tot in de kleinste details geperfectioneerd. Daarnaast kun je kiezen voor bijpassende accessoires zoals afzuigkappen, koffiemachines en een achterwand om je keuken compleet te maken. Hierdoor kun je koken als een Italiaanse chef in een echte Italiaanse Bertazzoni keuken.

Kom naar de showroom

Benieuwd naar het Italiaanse merk Bertazzoni of wil je de keukenapparatuur en accessoires met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels! Hier kun je in onze voorbeeldkeukens alle apparatuur en accessoires zien en hoe ze werken. Onze deskundige adviseurs staan bovendien voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken