Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij familie Zwirs

"We vertoeven nu graag in onze keuken!"

Tweeëntwintig jaar geleden zetten Ralph Zwirs en zijn vrouw Wendy voet in hun huis in het Zuid-Hollandse Nieuwkoop. Vorig jaar besloten ze dat het tijd was om de gehele benedenverdieping op de schop te nemen. De oude keuken was in 1999 geplaatst en was wel toe aan een opfrisbeurt. Ralph, die zelf in de keukens zit, had al een ontwerp in zijn hoofd. Toch viel zijn vrouw voor een compleet andere look…

Meer lichtinval

Het is een wereld van verschil met de oude keuken. De oude keuken was volgens Ralph nog een typische jaren 90 keuken met vanillekleurige kastjes. Nu heeft deze kleur plaatsgemaakt voor een lichte, mintgroene kleur van de kastjes met bijpassende blauwgroene tegeltjes en een licht aanrechtblad. “We zijn heel erg blij met deze keuken,” vertelt Ralph. “Hoewel onze vorige keuken voor die tijd ook heel mooi was, waren we nu wel echt toe aan iets anders. We hebben ook het kozijn opgetrokken, zodat we de spoelbak aan de raamzijde konden plaatsen. Dat staat wel zo prettig!” 

Als een blok

Ralph is zelf werkzaam in de keukenindustrie en had in eerste instantie een hele andere keuken in zijn hoofd. “In de loop der jaren heb ik regelmatig onze keuken gebruikt om iets te ontwerpen. Ik had mijn oog op iets met grijstinten laten vallen. Maar mijn vrouw kwam de showroom binnen en zag al snel deze staan. Ze viel er als een blok voor,” vertelt Ralph lachend. “Zelf had ik hem op het eerste gezicht niet uitgekozen, maar toen ik haar enthousiasme zag, was ik ook al snel verkocht.”

Geluksmomentje

De keuken is inmiddels een plek waar het gezin graag vertoeft. “We zijn echt blij met het eindresultaat! Bij de vorige keuken was er op gegeven moment een gebrek aan opbergruimte. Daar hebben we bij dit ontwerp rekening mee gehouden en ik merk dat we dat toch wel heel erg prettig vinden. Ook hebben we een Quooker laten installeren en een kookplaat met een geïntegreerde afzuigkap. Ook daar zijn we heel erg blij mee. Met name die afzuiger; in onze vorige keuken hing er nog echt zo’n grote afzuigkap aan het plafond en dat nam veel licht weg en ruimte in beslag.” 

Brugman keukens & badkamers

De samenwerking met Brugman verliep volgens Ralph erg goed. “We hebben zelf het voorwerk gedaan waarna de keuken geplaatst kon worden. Dat ging allemaal erg goed en snel. De keuken is in één keer gemonteerd en opgeleverd en ik ben zeer tevreden over de uitvoering daarvan. Voor ons is dit nu een extra fijne plek in ons huis!"

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken