Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Esmee en Joris vinden een keuken en badkamer om jaloers van te worden

‘Gelukkig hebben we dezelfde smaak, dus dat scheelt’

Een huis uit 1980 heeft hun hart gestolen. “Dat dit huis toe is aan een grote verandering, dat is op het eerste gezicht duidelijk”, vertelt Esmee. Al voordat de koop rond is, zijn de ideeën voor een nieuwe badkamer en keuken in hun hoofd gaan spelen. Het vorige koophuis van Esmee en Joris is veel kleiner en er ontbreekt een bad in de badkamer. Met een klein kindje in huis is dit een groot gemis. De eerste musthave staat op het lijstje.

Zoektocht naar inspiratie

Esmee en Joris geven beiden de voorkeur aan een neutrale smaak in kleuren en uiterlijk. “Een bad voor de kinderen en een groot meubel met twee wastafels staan bovenaan hun wensenlijstje voor de badkamer. In de keuken behoren een kokend waterkraan, groot vriesvak en een vaatwasser tot hun wensen. Maar ook een hoger kookeiland dan standaard, zodat ook Joris kan koken is ook een musthave.”

'De kans is steeds groter dat we
in een leeg huis gaan wonen’

'De kans is steeds groter dat we in een leeg huis gaan wonen’ 

Eenmaal dit uitgedacht, volgt de belangrijke vraag: ‘Waar gaan we de badkamer en keuken aanschaffen?’. De levertijd is voor zowel Esmee als Joris het belangrijkste punt. In maart was de koop van hun nieuwe huis rond en eind mei kregen ze de sleutel. Het stel gaat direct over, want de andere sleutels moeten ook ingeleverd worden. Stel je voor: binnen 3 maanden keuzes maken, verbouwen en dan hopen dat alles op tijd geleverd wordt, anders zit je zomaar in een leeg huis. Dat was de grootste uitdaging voor Esmee en Joris. “De levertijden zijn vaak het grootste probleem. Dat moesten we voorkomen.”, vertelt Esmee.

Gouden advies van
Brugman keukens & badkamers

Met ontzettend veel zin gaan Esmee en Joris zich oriënteren bij een grote keukenboer. Ze delen hun inspiratie, wensen en budget met de adviseur. Esmee vertelt teleurgesteld: “Ons budget was niet toereikend, de wensen voor het apparatuur waren niet haalbaar en er was geen ruimte om erover na te denken.” Dat was een domper. Terwijl de overdrachtsdatum steeds dichterbij komt.

‘Alles klopt, er zijn nul tegenslagen’

‘Alles klopt, er zijn nul tegenslagen’

Een kennis die werkt bij Brugman keukens & badkamers geeft hun het vertrouwen dat het wel haalbaar is. Direct maken ze een eerste afspraak met een adviseur van Brugman keukens & badkamers. “De communicatie is niet te ingewikkeld, er is ruimte om te beslissen en we krijgen waardevolle input van de adviseur over onze wensen”, vertelt Esmee. Ze staat graag in de keuken en maakt overheerlijke soepen. De adviseur geeft als tip om een stroompunt op het keukeneiland te plaatsen. Dit kleine detail zorgt ervoor dat Esmee straks geen ruzie meer heeft met de staafmixer, omdat deze het eiland niet bereikt. De lades, soort sluitingen en grepen zijn punten waar zij advies voor krijgen. “Heel fijn dat de adviseur aanvullend advies geeft op onze wensen”, vertelt Esmee.

Zonder tegenslagen

Het is bijna te mooi voor woorden hoe soepel dit proces verlopen is. “Ik kan echt geen tegenslagen noemen. Het ging vanzelf”, vertelt Esmee opgelucht. Brugman keukens & badkamers heeft prioriteit gemaakt van de levertijd. “De afspraak van de levering is helemaal volgens planning gegaan. Geen dag te laat. Oké, er was een tegel kapot gegaan, maar binnen één dag kregen we een nieuwe tegel geleverd.” 

‘Esmee en Joris zijn meer dan tevreden met de nieuwe keuken en badkamer’

‘Esmee en Joris zijn meer dan tevreden met de nieuwe keuken en badkamer’

Esmee vertelt dat er in hun eigen planning iets veranderd is, waardoor de loodgieter twee weken eerder is gekomen. “Brugman keukens & badkamers is gelijk in de actiestand gegaan en zij hebben geregeld dat de levering verplaatst is.”

“Ik kan het bijna niet geloven, maar er is niks misgegaan. Geen kapotte onderdelen of late levertijd”, Esmee vertelt vrolijk dat zelfs het plaatsen van de keuken vlot gegaan is en de monteurs op tijd waren.

Om jaloers van te worden

“We krijgen veel complimenten over de kleine wijnkoeler in de keuken. Het ziet er erg leuk uit vanuit de woonkamer, het valt op!”, Esmee kan blijven praten over hoe blij ze is met de nieuwe keuken en badkamer. De kokend waterkraan gebruikt ze dagelijks. En bij het maken van soepen zit ze niet te stoeien met de snoer van de staafmixer. De keuken heeft een rustige uitstraling door de zwarte kleur met een wit blad. “Er zijn niet eens grepen te zien vanuit de woonkamer”, vertelt Esmee trots. De badkamer straalt ook rust uit met de zandkleurige tinten. De kinderen beleven plezier in het bad en Esmee en Joris staan elkaar niet in de weg door het grote badkamermeubel. “Vroeger riepen we regelmatig naar elkaar: ‘Ga ff aan de kant’, dat is nu niet meer”, zegt Esmee lachend.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken en badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken