Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Meer inspiratie opdoen? Volg ons op Pinterest, Instagram, Facebook en YouTube.

Om jou te helpen bij het opdoen van inspiratie vind je ons op diverse sociale media kanalen. Zo kun je ons op allerlei manieren volgen en op jouw gemak ons ruime aanbod bekijken. Ontdek de laatste trends, kijk bij mensen thuis, vind handige tips en bovenal: laat je inspireren!

Pinterest

Misschien wel onze favoriete plek om ons aanbod op te delen. Op onze Pinterest pagina vind je alles wat je nodig hebt om inspiratie op te doen. We plaatsen regelmatig allerlei inspiratiefoto’s op ons kanaal. Zo vind je er de mooiste winkelfoto’s en geven we graag een inzicht in de laatste trends en de mooiste snufjes. Bovendien is Pinterest een super handig kanaal omdat je onze foto’s kunt pinnen op jouw eigen bord. Hierdoor kun je gemakkelijk een eigen moodboard maken ter inspiratie voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Het is dan ook niet voor niets dat wij zo fan zijn van Pinterest!

Instagram

Ook op instagram zijn wij te vinden. We delen regelmatig inspiratiefoto’s van de mooiste trends, handige snufjes en de nieuwste ontwikkelingen. Ook vind je op onze Instagram pagina foto’s en video’s van onze badkamers en keukens bij mensen thuis. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe ons aanbod eruit ziet in het ‘echte leven’. Heb je geen instagram? Geen probleem! Op deze pagina ontdek je hoe onze keukens en badkamers eruit zien bij onze klanten.

Facebook

Op Facebook zijn we al een stuk langer actief. Het is een ideaal kanaal om allerlei informatie en foto’s te delen. Zo staan we uitgebreid stil bij de laatste trends en nieuwigheden, delen we de mooiste foto’s en geven tips bij het samenstellen van jouw ideale keuken en/of badkamer. Ook voor het delen van jouw ervaring of het stellen van vragen is onze Facebook pagina uitermate geschikt. Zo blijven we in contact met elkaar en kun je tegelijkertijd genieten van de mooiste inspiratiebeelden.

Youtube

Kan je wel wat tips en tricks gebruiken? Of kijk je gewoon liever naar video’s dan foto’s? Bekijk dan onze YouTube pagina! Op ons kanaal vind je diverse informatieve video’s, van nostalgische beelden tot leerzame video’s. Zo ontdek je bijvoorbeeld alles over de verschillende keukenstijlen en geven we een inzicht in de nieuwste apparatuur. Ook voor tips over het samenstellen van jouw ideale keuken of badkamer ben je bij ons YouTube kanaal aan het juiste adres. Zo ben je uitstekend voorbereid en heb je alles in huis om aan de slag te gaan.

Laat je inspireren door onze Instagram pagina

Magazine aanvragen
Afspraak maken