Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

8 tips voor het samenstellen van je nieuwe badkamer

Een badkamer is de plek waar je ’s ochtends de dag begint en ’s avonds weer eindigt. Een badkamer kopen moet dan ook met zorg worden gedaan. Bekijk hieronder de 8 tips van Brugman om de aankoop van jouw perfecte badkamer iets makkelijker te maken.

Tip 1: Aan de slag met basis wensen

Je wilt natuurlijk dat de badkamer aan al je wensen voldoet. De eerste stap hierin is uitzoeken waar je de badkamer wilt plaatsen. Past de badkamer binnen de huidige ruimte of zijn er andere mogelijkheden in huis?

Tip 2: Bepaal het budget

Een badkamer kan zo groot en luxe worden als je zelf wil afhankelijk van jouw budget. Wil je een vrijstaand bad of ga je voor een luxe regendouche? Heb je de opstelling en onderdelen van de badkamer helemaal bepaalt? Vul dan onze budgetplanner in en ontvang een prijsindicatie van jouw badkamer. Mocht je niet uitkomen met de prijs, stel dan je wensenlijst dan bij. Onze adviseurs hebben hele handige tips en helpen je graag bij het samenstellen van jouw droombadkamer.

Tip 3: Bepaal de stijl van de nieuwe badkamer

Als je het budget en de plek van je nieuwe badkamer hebt bepaald, kun je na gaan denken over uit welke stijl, materialen en kleuren deze moet bestaan. Kies voor een landelijke, moderne of industriële uitvoering. Welke stijl, materialen en kleuren je ook kiest. Onze adviseurs helpen je graag bij het combineren en matchen van je ideale badkamer.

Tip 4: Denk goed na over de keuze voor tegels

Het vinden van de juiste badkamertegels is cruciaal, want ze leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer in de badkamer. Denk daarom goed na over de kleur en het formaat van de tegels en eventueel het patroon dat je wilt hebben. Kies bijvoorbeeld voor in een visgraat patroon gelegde metrotegels. Deze gekleurde tegels zijn een waar lust voor het oog. Heb je een kleine ruimte? Dan zijn witte tegels wellicht het meest geschikt voor jouw badkamer. Hiermee creëer je een fris en ruimtelijk aanzicht.

Tip 5: Ben je bewust van het leidingwerk

Bedenk waar de leidingen in jouw badkamer zitten en pas je plan hier eventueel op aan. Houd er rekening mee dat wanneer je een nieuwe badkamerindeling  krijgt, je leidingwerk hierop aangepast moet worden. Laat dit altijd door een vakman doen. Onze experts kunnen je helpen bij het maken van de perfecte indeling.

Tip 6: Denk alvast na over je stopcontacten

Naast het leidingwerk moet je ook zorgen voor goede verlichting in de badkamer. Neem bijvoorbeeld inbouwspots. Deze zijn erg handig en mooi. Verlichting in de spiegel is ook ideaal om je gemakkelijk te kunnen klaarmaken voor de dag. Vergeet daarnaast niet om stopcontacten te installeren. Plaats een stopcontact in een kastje en voorkom onhandige en gevaarlijke bedradingen. Zo kan je eenvoudig elektrische apparatuur opbergen tijdens het opladen.

Tip 7: Bekijk je agenda voor de planning

Heb je de hele badkamer voor ogen? Dan is het tijd om een montage in te plannen. Kies een flexibele datum of ga voor een specifiek moment. Of je nou zelf heel handig bent of het liever uitbesteed, vraag om een adviesgesprek. Zo kan je even sparren met een van onze specialisten. Maak eenvoudig online een afspraak.

Tip 8: Ik heb getekend, en nu?

Bij Brugman is je badkamer 5 jaar verzekerd. Daarnaast krijg je 3 maanden garantie op al het montage en installatiewerk. Met onze levenslange service zit je altijd goed. Wij bieden totale zekerheid, dankzij onze CBW-erkenning. Heeft u vragen over de aankoop van een nieuwe badkamer? Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem dan contact op met de experts van Brugman voor een adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken