Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Goedkope badkamers van hoge kwaliteit

Jouw goedkope badkamer vind je bij Brugman. Ben je op zoek naar een luxe badkamer? Een budget badkamer van Brugman levert zeker niet in op luxe. Alle Brugman badkamers zijn namelijk gemaakt van hoge kwaliteit. Daarnaast vind je diverse stijlen badkamers in ons ruime assortiment. Neem snel een kijkje en ontdek welke budgetvriendelijke badkamer bij jou past!

Plan een adviesgesprek als je meer wilt weten over onze budgetvriendelijke badkamers. Wij helpen je graag om te kijken wat binnen jouw budget mogelijk is.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Een greep uit onze goedkope badkamers

Welk budget voor een goedkope badkamer?

Heb je niet veel budget voor het kopen van een nieuwe badkamer? Dan biedt een low budget badkamer de uitkomst. De prijs van een goedkope badkamer hangt natuurlijk af van de grootte van de ruimte en jouw persoonlijke wensen. Dat de prijzen van een goedkope badkamer lager zijn, betekent niet dat de kwaliteit ook minder is. Brugman streeft er juist naar om voor ieder budget hoge kwaliteitsproducten te leveren, dus ook wanneer je een goedkope badkamer gaat kopen. Geniet van je prachtige badkamer, voor een lage prijs.

Goedkope badkamers van Brugman

Ben je benieuwd naar de budget badkamers van Brugman? Badkamer Brandoni is een prachtige badkamer met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Deze badkamer heeft een trendy en sfeervolle uitstraling, dankzij de warme tinten en zwarte details. Ook met badkamer Casoli ben je voorzien van een luxe badkamer tegen een scherpe prijs. Deze badkamer biedt optimaal comfort en heeft een elegante uitstraling met een klassieke finishing touch. Wil je een goedkope badkamer met bad? Dan is badkamer Elise wellicht iets voor jou! Kortom, Brugman biedt talloze goedkope badkamers, waardoor je altijd een badkamer vindt binnen jouw budget.

Goedkope badkamers in alle stijlen

Of je nu op zoek bent naar een goedkope moderne badkamer of een goedkope industriële badkamer, bij Brugman vind je diverse stijlen badkamers. Bekijk in onze collectie diverse goedkope badkamers voorbeelden en ontdek welke budget badkamers het beste bij jouw smaak passen. Naast goedkope moderne en industriële badkamers, vind je ook goedkope landelijke, klassieke en luxe badkamers.

Vind je een compleet nieuwe badkamer iets te veel van het goede? Dan kun je ook goedkoop je badkamer verbouwen. Kies bijvoorbeeld voor het stucen of verven van je badkamermuur en creëer snel en budgetvriendelijk een nieuwe uitstraling. Ook het aanpassen van een paar elementen in de badkamer doet al wonderen. Denk eens aan het veranderen van de wastafel, het bad of het plaatsen van sfeervolle lampjes.

Wat maakt een badkamer goedkoper?

Met een klein budget is het extra belangrijk om goed op de kosten te letten. Goedkope badkamers zijn hier zeker een uitkomst. Maak vooraf een lijstje met alle noodzakelijke elementen voor in jouw badkamer. Stel vervolgens per onderdeel een budget op. Zo houd je precies in de hand of je binnen het budget blijft. Met de volgende tips bespaar je kosten op jouw nieuwe badkamer.

Montage en installatie zelf regelen
Een grote kostenpost voor een nieuwe badkamer is de montage en installatie van de producten. Wanneer je dit zelf doet, bespaar je veel kosten. Ben je niet zo handig? Dan kun je het beter aan een professional overlaten. Maar wellicht kun je wel meehelpen met het slopen en verwijderen van de oude badkamer. Ook hiermee bespaar je een hoop geld!

Kies voor goedkopere materialen
Natuurlijk is een betonnen of natuurstenen badkamer prachtig! Echter hangt er aan dit materiaal ook een hoog prijskaartje. Gelukkig zijn er talloze alternatieven. Kies bijvoorbeeld voor betonlook in plaats van echt beton. Niet van het echt te onderscheiden!

Showroommaterialen kopen
Zeer regelmatig vind je de nieuwste producten in de showroom voor een flink lagere prijs. Ook kun je deze vaak direct meenemen. Vraag naar de mogelijkheden in een van de showrooms.

Tegels, stucen of verven?
Tegels in de badkamer zijn vaak niet goedkoop. Kies er daarom voor om de gedeelten die niet direct in contact komen met water te stucen of te verven. Zo bespaar je een hoop kosten. Wil je toch jouw badkamer voorzien van tegels? Laat je dan adviseren over goedkope mozaïektegels. Deze tegels zijn minder duur en passen daardoor wellicht toch in je budget.

Een inloopdouche!
Een douche hoeft niet duur te zijn. Ook bij goedkope badkamers vind je douches in verschillende prijsklassen. Een inloopdouche is een voordeligere keuze dan een douchecabine, omdat je dan maar één douchewand hebt. Ook is een douchebak budgetvriendelijker dan een douchevloer.

Een goedkoop bad
Een bad is vaak een duur product in de badkamer. Laat het bad daarom weg wanneer je kosten wilt besparen. Wil je toch een bad? Kies dan bijvoorbeeld voor een showroombad of klein, budget bad.

Goedkope badkamermeubels
Voor een relatief lage prijs beschik je al over een prachtig meubel inclusief wastafel. Let hierbij wel op het materiaal. Zo vallen de kosten voor marmer hoger uit dan kunststof of keramiek.

Kies voor een complete toiletset
Door te kiezen voor een complete toiletset bespaar je geld. Het aanschaffen van losse onderdelen kost niet alleen meer geld, maar ook nog eens meer tijd. Kies voor een complete toiletset en geniet in één aankoop van een stijlvol toilet.

Zo bereken je zelf de prijs van jouw badkamer

Ben jij benieuwd naar de prijs van een nieuwe badkamer? Maak een vergelijking! Badkamer prijzen verschillen namelijk nogal. Om te zorgen dat je grip hebt op de kosten van je nieuwe badkamer is het belangrijk om dit goed inzichtelijk te maken. Met behulp van onze budgetplanner kun je eenvoudig de kosten van je nieuwe badkamer berekenen. Stel zelf jouw droombadkamer samen en ontdek wat de prijs van jouw badkamer is.

Stel je eigen goedkope badkamer samen of kom langs in de showroom

Wil jij jouw woning voorzien van een budget badkamer? Stel deze dan zelf samen met onze 3D ontwerper en bereken de kosten met de eenvoudige budgetplanner. Wil je graag advies inwinnen? Kom langs in een van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze specialisten!

Magazine aanvragen
Afspraak maken