Goedkope badkamer

Goedkope badkamer van hoge kwaliteit

Het leven is duur, maar je nieuwe badkamer hoeft niet per se de hoofdprijs te kosten. Vooral wanneer je kiest voor een badkamer van Brugman. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en ook nog eens heel veel keuze. Je goedkope badkamer zal eruit zien als een paleisje – en niemand zal geloven dat je het voor zo’n gunstige prijs hebt aangeschaft.

Lage prijzen

Een goedkope badkamer kun je geheel volledig en naar eigen inzicht samenstellen. Kies voor een comfortabel bad voor een lage prijs en neem er een mooie douche bij in dezelfde stijl. Dankzij de voordelige prijzen is het makkelijker om voor een kleiner budget toch een complete, maar goedkope badkamer uit te zoeken.

Hoge kwaliteit

Dat de prijzen lager zijn wil niet zeggen dat de kwaliteit ook minder is. Brugman streeft er juist naar om voor ieder budget hoge kwaliteitsproducten te leveren, dus ook voor een goedkope badkamer. Geniet van je prachtige badkamer, voor een lage prijs.

Goedkope badkamer uitzet

Een goedkope badkamer bestaat in ieder geval uit mooie tegels op de vloer en muur, een ruime douche, wastafel met kastje en een toilet. Een ligbad kan het budget aardig opschroeven, vooral als je voor een inbouw bad kiest. Ook voor een goedkope badkamer zijn er echter baden te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een op zichzelf staand bad dat je niet hoeft in te bouwen. Dat scheelt in de kosten!

Veel ideeën

Voor een complete, goedkope badkamer kun je in de showroom en in ons magazine inspiratie opdoen. Wat wordt jouw nieuwe, maar goedkope badkamer?

Wij hebben allerlei soorten en maten badkamers in onze showroom, daar passen we alle stijlen sanitair in naar keuze.

Bekijk de merken of bekijk de badkamers

Gratis het Brugman Magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Nu al geïnspireerd?

Wacht maar tot je ons keuken- en badkamermagazine leest! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.  

Home
Terug
Sluiten