Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Betonlook keukenbladen

Een betonnen aanrechtblad is eigentijds, stevig en stoer tegelijk. De ideale ingrediënten voor een stoere en tegelijkertijd kwalitatieve keuken. Bereid je favoriete gerechten voor op een sterk aanrechtblad van beton. Ook kun je voor een betonlook aanrechtblad kiezen. Weten wat de overeenkomsten en verschillen zijn? Lees dan snel verder of bekijk onze collectie hieronder.

De voor- en nadelen van een betonnen aanrechtblad

Een betonnen keukenblad of betonlook keukenblad heeft vele voordelen. Beide keukenbladen zijn modern en stoer. We beginnen met het noemen van de voor- en nadelen van een betonnen aanrechtblad. Echt beton is stevig en daardoor perfect voor het bereiden van jouw favoriete gerechten. Wel raden we altijd aan om een snijplank te gebruiken ter voorkoming van krassen. Zo blijft het betonnen keukenblad langer mooi. Daarnaast is het betonnen aanrechtblad redelijk hittebestendig. Het gebruik van onderzetters is echter wel altijd aan te raden om eventueel krimping van het blad of brandvlekken te voorkomen. Een aanrechtblad van beton kent echter ook een aantal nadelen. Zo vergt een betonnen aanrechtblad meer onderhoud en oplettendheid dan een aanrechtblad van graniet of keramiek. Zorg dus altijd voor het juiste onderhoud wanneer je kiest voor een betonnen aanrechtblad. Hoe je deze het beste onderhoudt kun je hier verderop lezen onder het kopje onderhoud. Onze betonnen aanrechtbladen worden altijd geïmpregneerd, waardoor vloeistoffen minder snel opgenomen worden en de betonnen bladen langer meegaan.
 
Een betonlook aanrechtblad lijkt gemaakt van beton. Een betonlook aanrechtblad kent meer voordelen dan een echt betonnen werkblad. Zo is een betonlook aanrechtblad vaak lichter dan een echt betonnen keukenblad. Daarnaast heeft een betonlook aanrechtblad een dichte structuur, waardoor het minder snel vlekken geeft dan een betonnen aanrechtblad. Ook is het betonlook aanrechtblad beter bestand tegen vuil, water en beschadigingen dan een betonnen aanrechtblad. Een bijkomend voordeel is dat een betonlook keukenblad goedkoper is dan een betonnen aanrechtblad. Meestal is een betonlook keukenblad gemaakt van kunststof

De kosten van een betonnen aanrechtblad

Ben je benieuwd naar de betonnen aanrechtblad prijs? Zoals we al aangaven is een betonlook aanrechtblad goedkoper dan een betonnen blad. De betonnen aanrechtblad kosten verschillen per blad. Kies je ervoor om een nieuw en kant-en-klaar aanrechtblad te kopen? Dan zal je waarschijnlijk minder betalen dan wanneer je kiest voor het op maat laten maken van een betonnen aanrechtblad.

Een andere optie is om het betonnen aanrechtblad zelf te maken. Echter blijkt dit in de meeste gevallen erg lastig te zijn. Dit komt doordat je bij beton rekening moet houden met zaken als waterbestendigheid, hittebestendigheid en kleurstoffen. Wil je toch zelf het betonblad maken? Kies dan voor een betonnen blad van Brugman. Je bent dan bovendien ook nog eens goedkoop uit.

Hoe onderhoud ik mijn betonnen werkblad?

Het betonnen aanrechtblad impregneren we voordat we deze in jouw keuken plaatsen. Ook het betonlook aanrechtblad impregneren we voor je. Om het betonnen aanrechtblad zo lang mogelijk goed te houden is het belangrijk om het betonnen aanrechtblad regelmatig te behandelen.

Maak het betonnen keukenblad na gebruik schoon met een sopje en groene zeep. Gebruik nooit schuurmiddelen of een spons. Deze materialen tasten het betonnen werkblad aan. Last van een hardnekkige vlek? Kijk dan eens naar de producten van Clean Pro. Bestel deze bij Like2Cook en profiteer van een snelle levering.

Combineer het betonnen aanrechtblad met kleuren en materialen

Je laat een betonnen aanrechtblad perfect aansluiten bij de rest van je interieur. Een betonnen keukenblad staat niet alleen prachtig in een betonnen keuken. Het aanrechtblad in betonlook en het beton keukenblad zijn namelijk beide in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies voor een van onze grijstinten, bruintinten of zwarte tinten. Heb je een grijze keuken, dan staat een betonnen aanrechtblad in een grijstint of zwarte tint uitstekend. Meer weten over kleuren in de keuken? Lees dan deze blog en ontdek de stijlvolle opties.

Een betonlook keukenblad staat stoer in een moderne en industriële keuken. Ook zijn verschillende combinaties mogelijk wat betreft materialen. Wat dacht je van een betonnen aanrechtblad in een houten keuken? Een bruine betonnen aanrechtblad combineert perfect met een houten keuken. Of een combinatie van een keukenblad in betonlook met een prachtige roestvrijstalen kraan. Er bestaan veel mogelijkheden met een betonnen aanrechtblad. Neem een kijkje in onze ruime collectie betonnen keukenbladen en laat je inspireren!

Wil je meer informatie over het betonlook aanrechtblad?

Wil je meer informatie over een betonnen aanrechtblad? Of heb je vragen over een betonlook aanrechtblad? Maak dan een afspraak. Onze adviseurs weten alles over de betonnen bladen en vertellen je hier graag alles over. Van onderhoud tot kosten en stylingtips, onze adviseurs weten er alles over. Lees hier alvast alles over de verschillende keukenstijlen en ontdek wat het beste bij jou past. Hopelijk tot gauw in een van onze vestigingen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken