Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Luxalon badkamer plafond: geeft extra sfeer aan je badkamer

Wanneer je een badkamer gaat inrichten, komt er veel bij kijken. Je wil immers de juiste sfeer in de ruimte krijgen. Daarom kies je met zorg het sanitair uit, zal je lang twijfelen over de juiste kleur vloertegels en zal je ook de keuze voor de wandtegels niet al te overhaast maken. Het moet immers helemaal perfect zijn. Maak het plaatje daarom eens helemaal af met een Luxalon badkamer plafond

Vochtige ruimtes

Het plafond is eigenlijk het enige gedeelte van de badkamer wat vaak wordt vergeten, terwijl het een heel belangrijk deel is. Doordat het plafond vaak alleen gewit wordt, is het in de vochtige en warme ruimte erg kwetsbaar voor diverse ongezonde schimmels. En het werkt niet echt ontspannend wanneer je in een dikke laag schuim tegen een beschimmeld zwart plafond ligt aan te kijken. Luxalon heeft de oplossing om schimmels en vochtplekken te voorkomen én de sfeer van je badkamer te versterken: het Luxalon badkamer plafond.

Vochtbestendig

Het Luxalon badkamer plafond bestaat uit hoogwaardige, gecoate aluminium platen waar geen vocht doorheen kan. Deze platen worden tegen het plafond bevestigt en zullen de temperatuur van de badkamer overnemen, waardoor er geen condens zal ontstaan én schimmels geen kans hebben om zich te settelen. Hierdoor zal schimmel uit de badkamer verdwijnen. Bovendien kun je kiezen uit diverse kleuren en mogelijkheden om zo extra sfeer aan de badkamer toe te voegen. Bovendien is het geheel onderhoudsvrij. Je hoeft nooit meer te witten!

Sfeervol

Omdat je bedrading en aansluitingen van verlichting onder de platen kunt wegwerken, kun je allerlei verschillende verlichting aanbrengen. Hou je van sfeervolle spotjes in de badkamer die je naar behoeven kunt dimmen voor een romantische sfeer? Dan kan dat makkelijk – en veilig – met het Luxalon badkamer plafond. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken