Hansgrohe milieuvriendelijke en stijlvolle badkamers

Hansgrohe badkamer: innoverend & duurzaam

Duitse fabrikanten staan bekend om hun degelijke en goede producten. Dat geldt ook voor het in 1901 opgerichte Hansgrohe. De Hansgrohe badkamer kenmerkt zich vooral in mooie, functionele producten die lang mee gaan. Bovendien lopen ze ook al jarenlang voorop als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Want als het milieuvriendelijker kan, zal Hansgrohe dat zeker proberen te bewerkstelligen. 

Een badkamer voor iedereen

In 1901was het niet echt gewoon dat er in ieder huishouden een badkamer aanwezig was. Hans Grohe, de oprichter van Hansgrohe, vond dat dit anders moest – en kon. Eigenlijk was hij zijn tijd ver vooruit en dankzij zijn uitvindingen en innovaties werd het mogelijk om in ieder huis een Hansgrohe badkamer te installeren. Inmiddels worden de Hansgrohe badkamer producten in 140 landen wereldwijd gebruikt en toegepast in zowel nieuwbouwwoningen als om een badkamer te renoveren. 

Voordelen

Omdat we steeds meer bewust zijn van milieubesparing, zijn we ook steeds meer op zoek naar duurzaam sanitair. Met een Hansgrohe badkamer weet je zeker dat er milieubesparend te werk is gegaan. Er wordt door de afdeling ontwikkeling altijd gezocht naar nieuwe water besparende, en dus milieuvriendelijke, methodes. Daarbij wordt uiteraard niet gekort op de vormgeving: de Hansgrohe badkamer is naast milieuvriendelijk ook zeer stijlvol.&nb

Voor iedere badkamer

Wanneer je een Hansgrohe badkamer uit gaat zoeken, kun je kiezen uit diverse stijlen sanitair. Van modern tot klassiek en alles wat er tussen zit. Heb je de ruimte? Kies dan eens voor een mooi zit- of ligbad in combinatie met een losse douche. Hansgrohe badkamer biedt voor ieder wat wils.

Home
Terug
Sluiten