Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Hansgrohe badkamer

Duitse fabrikanten staan bekend om hun degelijke en goede producten. Dat geldt ook voor Hansgrohe, die in 1901 is opgericht. De Hansgrohe badkamer kenmerkt zich vooral door mooie, functionele producten die lang mee gaan. Bovendien loopt het merk ook al jarenlang voorop als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Hansgrohe wastafelkraan
De Hansgrohe wastafelkraan beschikt over diverse innovatieve technologieën. De wastafelkranen van Hansgrohe met EcoSmart reduceert water- en energieverbruik. Wil jij een wastafelkraan die je met een druk op de knop bedient? Dan is een Hansgrohe Select-kraan absoluut een must voor jou. Met de Hansgrohe ComfortZone profiteer je weer van extra gebruiksgemak dankzij meer bewegingsvrijheid tussen de uitloop en wastafel.

Hansgrohe regendouche
Met een Hansgrohe regendouche ben je verzekerd van een heerlijke, ontspannen douchesessie. De handige QuickClean zorgt er daarnaast ook voor dat jij jouw regendouche eenvoudig en snel schoonmaakt. Hiervoor bevinden zich flexibele siliconen noppen op de straalopeningen van de douche. Het scheurvaste silicoon wrijf je gemakkelijk met de vingers schoon, waardoor kalk en vuil snel verdwijnen.

Voordelen Hansgrohe badkamer

Een Hansgrohe badkamer staat voor gebruiksgemak, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en design. Omdat we steeds meer bewust zijn van milieubesparing, zijn we ook steeds meer op zoek naar duurzaam sanitair. Met een Hansgrohe badkamer weet je zeker dat er milieubesparend te werk is gegaan. Continu wordt er gezocht naar nieuwe waterbesparende methodes. Ook design speelt een belangrijke rol bij Hansgrohe. Er wordt niet gekort op de vormgeving: de Hansgrohe badkamer is naast milieuvriendelijk ook zeer stijlvol.

Grohe of Hansgrohe?

Hans Grohe is de oprichter van Hansgrohe en vader van Friederich Grohe. Toen Hans Grohe overleed, is Friederich een tijdje directeur van het bedrijf Hansgrohe geweest. Friederich richtte later het bedrijf Grohe op. Beide bedrijven zijn dus ontstaan binnen dezelfde familie! Design staat bij beide merken centraal. Oorspronkelijk legde Hansgrohe de focus op douchekoppen, terwijl Grohe zich specialiseerde in kranen. Inmiddels beschikken beide merken over een breed assortiment in watertechnologie. Ook is er een verschil in manier van werken. Grohe beschikt over een eigen designteam en Hansgrohe doet beroep op externe topdesigners.

Stijlvolle designs

Wanneer je een Hansgrohe badkamer gaat uitzoeken, is er keuze uit diverse stijlen sanitair. Het assortiment beschikt over sanitair in modern, klassiek en alles wat ertussen zit. De designers van Hansgrohe ontwerpen tijdloze sanitair waar je vele jaren plezier aan beleeft, maar zij kijken ook naar de huidige trends. Tegenwoordig zien we veel donkere kleuren terug in de badkamers, zoals zwart. Deze trend is ook terug te zien in het sanitair van Hansgrohe. Houd jij ook van zwart in de badkamer? Kies dan bijvoorbeeld een stijlvolle douchekop van Hansgrohe in zwart. 

Nieuwste Hansgrohe 

Bij Hansgrohe vind je sanitair voor elke badkamer. Van welke stijl je ook houdt en de mate van gebruiksgemak wenst, het juiste product is altijd te vinden in het assortiment. Hansgrohe is continu bezig met verbetering van producten op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak. We lichten graag de nieuwste innovaties voor je uit.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is een badkamerkraan van Hansgrohe wel iets voor jou? Of heb je vragen over een van de producten van Hansgrohe? Kom dan gerust langs in een van onze vestigingen. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur neemt alle tijd om jou te voorzien van persoonlijk advies. Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine.

Magazine aanvragen
Afspraak maken