Sunshower badkamers met ingebouwde infrarood UV-lamp

Sunshower badkamers met ingebouwde infrarood UV-lamp

Sunshower badkamer: wellness in je eigen huis

Warmte en zonlicht: ieder mens houdt er van. Zonlicht maakt je blij, geeft je een goed gevoel en is heerlijk voor je spieren na een intensieve work-out. Haal daarom eens een beetje extra zon in huis door middel van de Sunshower badkamer producten. Een uniek douche concept, waarbij je douchen combineert met wellness – en dat gewoon in je eigen vertrouwde omgeving.

Douchen met warmte

Sunshower is een Nederlands bedrijf wat dus warmtedouches maakt. De warmtedouche maakt gebruik van infrarood en UV-lampen waardoor er een behaaglijke en heerlijke warmte ontstaat met een ontspannende werking. De warmte trekt diep in de huid en werkt lang na. Ideaal voor zeer koude dagen om de huid en de spieren te verwarmen. Ook is het heerlijk voor mensen met stramme spieren en gewrichten om zo dankzij het infrarode en het UV-licht makkelijker in beweging te komen.

2 verschillende stijlen

De Sunshower badkamer heeft twee varianten: de Sunshower combi waarbij infrarood en UV-licht samenwerken en de Sunshower pure, een infrarood cabine. De Sunshower badkamer bestaat uit een lijst met lichtbak die op de muur kan worden geplaatst, maar ook kan worden ingebouwd. Het is eenvoudig te bedienen en werkt samen met je douche. Dat is dus dubbele behaaglijkheid. De moderne Sunshower badkamer producten passen overigens ook goed in een klassieke badkamer en kan eenvoudig in de bestaande ruimte worden gemonteerd, zodat je ook in een huurwoning kunt genieten van deze unieke Sunshower badkamer ervaring.

Home
Terug
Sluiten