Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Sunshower

Met de Sunshower geniet je van warmte en zonlicht in je eigen douche. Wie houdt daar niet van? Zonlicht maakt je blij, geeft je een goed gevoel en is heerlijk voor je spieren na een intensieve work-out. Haal daarom eens een beetje extra zon in huis door middel van de Sunshower badkamer producten. Een uniek douche concept, waarbij je douchen combineert met wellness – en dat gewoon in je eigen vertrouwde omgeving.

Vermindert spier- en gewrichtspijn

Verbeterde bloedsomloop

Sneller herstel voor sporters

Natuurlijke aanmaak vitamine D

Positieve invloed dag- en nachtritme

Gezonde teint

Verschillende stijlen Sunshower

Brugman heeft verschillende varianten van de Sunshower. De Sunshower Deluxe heeft een inbouw over de volledige lengte van de muur, zodat jij ongeacht jouw lengte, altijd kan genieten van de warmte van de Sunshower. De Sunshower Combi is iets kleiner, zodat deze in elke badkamer past.

Sunshower Deluxe
Deze Sunshower heeft een inbouw over de volledige lengte van de muur, maar liefst 187 cm lang, waardoor bijna iedereen kan genieten van de warmte van de Sunshower. Deze Sunshower is uitvoerbaar in zwart en wit.

Sunshower Combi
De Sunshower Combi heeft een ingebouwde hoeklamp. Deze kan dus alleen geplaatst worden in een douche met een hoek. Met gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame past de Sunshower Combi in elke douchecabine.

Is de Sunshower gevaarlijk?

Nee! Alle producten van Sunshower zijn gecertificeerd en voldoen aan alle strikte EU-installatierichtlijnen. Een douchebeurt van 10 minuten met de Sunshower staat gelijk aan 10 minuten in de Nederlandse zomerzon en daar kun je in principe niet van verbranden. Te veel gebruik van de Sunshower is niet goed voor je huid. Een dosis UV-licht van een Sunshower is een veilig dosis, bij dagelijks éénmalig gebruik. Op een dag waarop je huid wordt blootgesteld aan natuurlijke zon, raden wij af om de Sunshower te gebruiken.

Word je bruin van een Sunshower?

Je krijgt bij dagelijks gebruik van de Sunshower een gezonde kleur op je huid. Een echte bruine kleur zul je er echter niet van krijgen.

Sunshower kopen

Wil jij jouw badkamer een upgrade geven met een van de heerlijke Sunshower uit ons assortiment? Maak dan hier een afspraak voor advies en antwoord op al je vragen. Onze adviseurs helpen je graag om jouw badkamer droom te verwezenlijken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken