Primabad badkamer meubelen voor een perfecte badkamer

Primabad badkamer meubelen maken je badkamer compleet

Je badkamer is helemaal klaar. Je hebt een prachtig glanzend ligbad, een mooie douche, moderne wastafels en een mooi toilet. Er is echter één probleem: waar laat je de handdoeken, het wc-papier of de toiletspullen die je niet meteen gebruikt? Juist: in een Primabad badkamermeubel. De mooi vormgegeven badkamermeubels passen perfect bij je nieuwe badkamer.

Nederlandse bodem

Het bedrijf Primabad komt uit Nederland en is nog zeer jong, maar heeft wel al een ruime schare fans opgebouwd. Het bedrijf bevindt zich in Veghel waarvandaan de badkamermeubels worden gedistribueerd naar België, Nederland, Duitsland en zelfs Zwitserland. De ontwerpers van de Primabad badkamer kasten denken altijd in oplossingen. Een kast in de badkamer moet niet de gehele wand in beslag nemen, maar wel voldoende opbergruimte bieden. De ontwerpers zijn gespecialiseerd in diverse opruimoplossingen en dat zie je terug in de grote collectie Primabad badkamer meubels.

Diverse stijlen & kleuren

Wat de Primabad badkamer meubels ook populair maakt is dat de hoogwaardige MDF meubels in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn. Zo hoef je niet per se een witte kast aan te schaffen als je juist wat kleur aan de badkamer wilt toevoegen. Dat geldt overigens ook voor de stijl. Heb je veel ronde lijnen in je badkamer, dan kun je kiezen voor een Primabad badkamer kast met ronde lijnen in plaats van strak en hoekig. Dankzij deze ruime keuzes vind je altijd de badkamerkasten die perfect passen bij je nieuwe of vernieuwde badkamer. En zit je favoriet er niet bij? Dan kun je het ook altijd zelf samenstellen.

Home
Terug
Sluiten