Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Primabad badkamermeubelen

De meubelen van Primabad maken de badkamer compleet. Deze stijlvolle meubelen kunnen volledig aangepast worden op jouw persoonlijke wensen. De meubelen zijn namelijk verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Heb je een mooi Primabad meubel gevonden, maar wil je liever een andere kleur, formaat of afwerking? Geen probleem! Ook de lade indelingen zijn aan te passen naar wens. Benieuwd naar de producten van Primabad? Bekijk de mogelijkheden bij Brugman.

Primabad badmeubel
Het ruime assortiment van Primabad bestaat uit talloze badkamermeubelen en -kasten in diverse stijlen. Ieder meubel heeft zijn eigen karakteristieke vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een meubel met een strak en minimalistisch design of een kast met een sierlijk, klassieke uitstraling; alles is mogelijk. Dankzij deze ruime keuzes vind je dus altijd de badkamerkast die perfect past bij je nieuwe of vernieuwde badkamer. De ontwerpers van de Primabad badkamerkasten hebben ook het praktische aspect hoog in het vaandel gehouden. Een kast in de badkamer moet niet de gehele wand in beslag nemen, maar wel voldoende opbergruimte bieden. De ontwerpers zijn gespecialiseerd in diverse opbergoplossingen en dat zie je terug in de grote collectie Primabad badkamermeubelen. Neem bijvoorbeeld een voorbeeld aan de praktische en stijlvolle Primabad Blend of Primabad Coast meubelen.

Primabad wastafelbladen
Ben je enkel op zoek naar een wastafelblad van Primabad? Ook daarvoor ben je bij het merk Primabad aan het juiste adres! Primabad is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatieve wastafelbladen. Hierin kun je alle kanten op! De kwalitatieve bladen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare formaten, kleuren en stijlen. De populaire wastafelbladen met een betonlook of natuurstenen uitstraling behoren ook tot de mogelijkheden!

Primabad ladeverdelers
Niets is fijner dan je spullen netjes kunnen opbergen in de badkamer. Primabad heeft hier dé oplossing voor. De Primabad ladeverdelers zorgen ervoor dat toiletartikelen zoals make-up, haaraccessoires en scheerspullen netjes gesorteerd opgeborgen liggen. Daarnaast blijven deze toiletartikelen nu netjes op hun plek liggen bij het opentrekken van de lade. De Primabad ladeverdelers zijn in diverse formaten verkrijgbaar, waardoor je eenvoudig een model kiest dat perfect past bij jouw Primabad badkamermeubel.

Primabad spiegel
Natuurlijk mag bij jouw Primabad badkamermeubel een spiegel niet ontbreken. Ook daarvoor heeft Primabad diverse mogelijkheden. Is een eenvoudige spiegel voor jou voldoende? Of kies je voor extra luxe en ga je voor een spiegelkast of een spiegel met verwarming en verlichting? In het uitgebreide assortiment vind je gegarandeerd waar jij naar op zoek bent!

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Zijn de luxe badkamermeubelen van Primabad iets voor jou? Bezoek dan een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen graag met het helpen vinden van de juiste meubelen voor in jouw badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken