10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Ben Sanitair: A-merk sanitair voor een scherpe prijs

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Je start je dag in de badkamer en je wilt er ontspannen na een lange dag. Ben Sanitair helpt je daarbij! Ben Sanitair heeft mooie meubels en glanzende badkamertegels voor een rustgevende sfeer. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Bekijk de mogelijkheden bij Brugman.

Complete badkamer
Ben Sanitair biedt een compleet assortiment voor jouw badkamer. Je kunt ervoor kiezen om een volledige Ben badkamer te kopen en laten plaatsen, zodat alles op elkaar is afgestemd. Je kunt jouw badkamer helemaal zelf samenstellen, want je kiest zelf een douche, bad, wastafelmeubel, toilet en kraan. Je hebt keuze uit verschillende Ben tegels en Ben sanitair, zodat je altijd vindt wat bij jou en je stijl past.

Badkamer elementen
Ben Sanitair is er niet alleen voor complete badkamers. In het ruime assortiment van Ben Sanitair vind je ook losse elementen voor in de badkamer. Denk aan Ben kranen of een Ben wastafelmeubel. Je vindt bij Brugman ook Ben Sanitair gekleurde kranen, zodat de kraan een echte stijlvolle eyecatcher is in jouw badkamer. Liever een neutrale kleur kraan? Ook deze zijn beschikbaar van Ben Sanitair.

Accessoires Ben Sanitair
Ben Sanitair biedt ook ruime keuze uit badkamer accessoires. Een wc-rolhouder of een handdoekrek bijvoorbeeld. Zo kun je zelfs de details in jouw badkamer laten matchen met de badkamerstijl. Dan weet je zeker dat je na een lange werkdag hier kunt ontspannen. Dat is pas genieten!

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Zijn de producten en het sanitair van Ben Sanitair echt wat voor jou? In hun brede collectie sanitair vind jij vast iets wat voldoet aan al jouw eisen en perfect bij jouw badkamerstijl aansluit. Heb je nog vragen of behoefte aan wat advies? Plan dan vrijblijvend een (online) afspraak in met een van onze adviseurs.

Magazine aanvragen
Afspraak maken