Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

T-keukens

De T-keuken wordt steeds populairder en dit is niet zonder reden. Zoals de naam al zegt, is deze keuken gevormd als een ‘T’. Deze opstelling zorgt voor een open uitstraling en meer dan genoeg werkruimte. Op deze pagina vertellen we u meer over de diverse mogelijkheden en de vele voordelen van een T-keuken.

De opstelling

De T-keuken is op verschillende manieren in te delen. De meest voorkomende indeling is het zogenaamde schiereiland dat haaks staat op een recht, tegen de muur geplaatst keukenblok. Binnen deze optie zijn ook nog verschillende mogelijkheden, zoals het verwerken van de spoelbak of kookplaat in het eilandgedeelte.

Een andere optie is het plaatsen van een kastenwand tegen de muur in plaats van een recht keukenblok. Hierdoor creëert u extra veel opbergruimte en heeft u dankzij het eilandgedeelte toch nog genoeg werkruimte over. De kast biedt bovendien genoeg ruimte voor inbouwapparatuur.

Voordelen van een T-keuken

Wanneer u voor een T-keuken kiest, bent u ervan verzekerd dat u meer dan genoeg opberg- en werkruimte heeft. Aan het gedeelte dat ‘los’ in de ruimte staat, kunt u namelijk samen met uw huisgenoten of bezoek aan twee kanten tegelijkertijd het eten bereiden.

Een T-keuken is daarnaast een echte woonkeuken. Door de vorm en het open karakter van de T-keuken loopt de keuken soepel over in de woonkamer. U kunt het middenstuk ook uitbouwen met bijvoorbeeld een klein barretje en hoge stoelen, zodat uw keuken nog meer een sfeervolle woonkeuken wordt. Terwijl u aan het koken bent, maakt u ondertussen een gezellig praatje met uw bezoek of gezin. Of u geniet gezellig van wat hapjes samen aan de bar.

Een T-keuken heeft wat weg van een eiland keuken. Het grote voordeel van een T-keuken is dat deze minder ruimte in beslag neemt, omdat het ‘eiland’ gedeelte vaststaat aan de rest van de keuken, waar deze bij een eiland keuken los staat. Belangrijk blijft wel dat een T-keuken het beste tot zijn recht komt in een iets grotere ruimte. Tot slot is een T-keuken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stijlen, waardoor er altijd een variant bij zit die perfect aansluit op uw wensen. 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de diverse uitvoeringen van de T-keuken, of wil u hier graag meer over te weten komen? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs nemen u met plezier mee langs de diverse mogelijkheden en beantwoorden graag al uw vragen. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken