Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Voor welke kleur keuken kies jij?

Passende keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van je keuken. De kleuren in je keuken zeggen iets over je smaak en stijl. Het is dan ook goed om voordat je een keuken aanschaft te kijken naar welke kleur je in de keuken aanbrengt. Ga je voor een neutrale keuken kleur of past een donker- of fel gekleurde keuken juist beter bij je? Lees snel verder en ontdek de prachtige keuken kleuren bij Brugman.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

De laatste trends in keuken kleuren

Wil jij jouw keuken in een modern jasje stoppen? Kies dan een van de keuken kleuren van 2020. Mat zwarte keukens zijn hip, elegant en ideaal om te combineren met andere keuken kleuren. Andere keuken kleuren voorbeelden zijn pastel blauw, mauve en grijsgroen. Mauve past bovendien zeer goed bij de zwarte keuken. Een keuken met 2 kleuren zorgt bovendien voor een speels effect. Andere keuken kleurencombinaties die we veel terugzien zijn bruin en wit, groen en grijs en zwart en wit.

Wil je echt een unieke uitstraling? Denk dan eens aan het combineren van een felle kleur met een wat rustigere kleur. Zo creëer je in een handomdraai een aangenaam bijzonder geheel. Daarnaast zijn keukens met metalen details als contrast onwijs populair. Een stoere koperen spoelbak of een gouden kraan zijn ware eyecatchers in je keuken. Deze keuken kleuren trend zagen we in 2019 ook al. We zijn nu al benieuwd wat de keuken kleuren trends in 2021 zijn.

Simpele aanpassingen, groots effect

Wil je niet helemaal de keuken kleuren aanpassen? Dan geven simpele aanpassingen al een frisse, nieuwe uitstraling aan jouw keuken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor andere kleuren op de keukenkastjes of een andere keuken kleur op de muur blaas je jouw keuken nieuw leven in. Welke kleur wil je op de muur in de keuken? Wit, groen, blauw, zwart of wellicht past okergeel wel heel goed in jouw keuken. Stem de kleuren goed op elkaar af. Zo creëer je een passend geheel.

Denk ook goed na over de keukenkast kleuren, zodat deze bij de rest van je interieur past. Houd ook rekening met je keukenapparatuur. Door de kleuren van je keukenapparaten te matchen bij de rest van je keuken, creëer je een sfeervol, samenhangend geheel. Weet je al welke kleur jouw keukenvloer krijgt? Ook de keukenvloer is namelijk een belangrijk component in de ruimte. In deze blog over keukenvloeren lees je hier meer over. Zo zie je maar, met simpele aanpassingen creëer je al een totaal nieuwe uitstraling in de keuken.

Laat je adviseren bij Brugman

Van welke keuken kleuren wil jij je keuken voorzien? Ga je voor een grijze, zwarte of rode keuken? Of kies je liever voor een keuken in meerdere kleuren? Wat jouw smaak ook is, bij Brugman voorzien we je graag van een passend geheel. Plan een vrijblijvende afspraak met een Brugman adviseur en bespreek je wensen. Zo kom je snel tot de best passende kleuren in jouw keuken! Kom dus snel langs in onze winkel en laat je inspireren!

Magazine aanvragen
Afspraak maken