Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Opbergtips voor in jouw keuken

Heb je een kleine keuken of heb je gewoon veel spulletjes die je weg wilt werken in de keuken? Wij geven je een aantal slimme opbergtips waardoor je alle spullen netjes uit het zicht kunt opruimen. Met deze tips gebruik je de ruimte in de keuken optimaal.

Dit heeft niet alleen als gevolg dat je meer spullen kwijt kunt, maar ook dat de keuken groter lijkt dan het daadwerkelijk is. Vooral in een kleine keuken kan het namelijk erg lastig zijn om alle keukenartikelen op te bergen. Ben je benieuwd naar de opbergtips van Brugman? Lees verder en ontdek hoe jij gegarandeerd al jouw spullen netjes opbergt.

Gebruik de achterwand

De achterwand van de keuken kun je goed gebruiken als opbergplek. Hang wat planken tegen de lege achterwand of muur in de keuken. Deze planken kun je gebruiken om kruiden, potjes en keukengerei op te plaatsen. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ziet er ook nog eens erg sfeervol uit. Ook kun je kiezen voor een sierlijke stang waaraan je jouw pollepels en pannen ophangt.

Slimme indelingen

Lades in de keuken kunnen soms erg lastig zijn om efficiënt in te delen. Voornamelijk diepe lades vergen een tactische indeling. Wanneer er geen duidelijke indeling is in de lade, zul je al snel het overzicht kwijtraken. Spullen liggen door en op elkaar, waardoor je lang aan het zoeken bent naar de juiste producten.

Koop daarom wat bakjes of schotten voor in de lades, waardoor je al je keukengerei, potten en pannen handiger kunt indelen. Ook zijn deze bakjes ideaal voor kleine, losse onderdelen zoals kruiden, uien en bouillonblokjes. Plaats op sommige bakjes een deksel en geniet hierdoor van een mooie, opgeruimde keuken.

Uitgelicht: de handige verticale apothekerskast

De apothekerskast is uitermate geschikt voor een opgeruimde en overzichtelijke keuken. Deze verticale lade is smal en hoog en is voorzien van meerdere planken. De apothekerskast trek je eenvoudig open naar buiten en is aan beide kanten open. Hierdoor hoef je niet om de kast te lopen om bij de inhoud te komen. Plaats de meest gebruikte keukenproducten op ooghoogte. Hierdoor hoef je weinig te bukken of op je tenen te staan om bij de gewenste producten te komen.

Kom langs in de showroom 

Ben je benieuwd naar de opbergproducten van Brugman of wil je de hulp van een van onze keukenadviseurs gebruiken? Kom dan langs in een van onze showrooms en vraag een adviseur van Brugman om hulp. Door de uitgebreide kennis die zij hebben op het gebied van keukens, kunnen zij jou uitstekend persoonlijk advies geven.

Maak hier een afspraak met een Brugman adviseur, zodat zij genoeg tijd voor jou kunnen nemen om alle wensen door te spreken. De afspraak is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Magazine aanvragen
Afspraak maken