Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Boerenkeuken

Bevind je op een boerderij tussen de weilanden met het geluid van loeiende koeien in een boerenkeuken. Vergeet die koeien, want een boerenkeuken straalt rust, warmte en nostalgie uit. In de keuken hangt een plattelands sfeer, maar iedereen voelt zich hier thuis.

Boerenkeuken met hout

In een boerenkeuken mogen keukenkasten van hout niet ontbreken. Wil je liever geen houten keukenkastjes? Dan is een houten aanrechtblad ook toegestaan. Hout is hét materiaal wat hoort bij de boerenkeuken en geeft de keuken de warme en nostalgische sfeer.

Natuurlijke elementen

In de boerenkeuken wordt ook gebruik gemaakt van natuurlijke elementen, zoals een aanrechtblad van natuursteen. Dit materiaal is stoot- en slijtvast en geeft karakter aan de boeren keuken. Andere soorten natuursteen zijn ook handig, dit geeft de boerenkeuken een unieke uitstraling.

Gasfornuis en achterwand

Een ander element wat de boerenkeuken kenmerkt is het gasfornuis, vaak van een groot formaat. Bij Brugman heb je de keuze uit een elektronisch gasfornuis en een inductie fornuis. In een boerenkeuken wordt het gasfornuis vaak tegen de achterwand geplaatst. Deze wand is van tegels en zijn een belangrijk onderdeel in de keuken. De tegels hebben vaak een speels motief in opvallende kleuren zoals rood en blauw. Witte tegels gecombineerd met zwarte tegels zijn ook populair, of de afwisseling van verschillende gekleurde tegels. Welke tegels je kiest speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van de boerenkeuken.

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman

Nieuwsgierig geworden naar een boerenkeuken? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken