Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Ascea

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Deze landelijke badkamer heeft het allemaal; een fijne sfeer, luxe whirlpool, Sunshower, regendouche, douchetoilet en een extra groot badkamermeubel. Bij dit model ontbreekt het je aan niets en waan je je in je eigen thuisspa.

Landelijk & luxe

  • Whirlpool bad
  • Grohe regendouche met infrarood Sunshower
  • Douchetoilet
  • Extra breed badkamermeubel
  • Mét dubbele wasbak en composieten blad

 

Whirlpool

Je favoriete ruimte in huis? Dat is absoluut de badkamer wanneer je voor deze optie gaat. Op je vrije dag is dit je persoonlijke spa waarvoor je het huis niet uit hoeft en waarin je uren kan genieten. Begin bijvoorbeeld in de luxueuze whirlpool en ga alle programma’s af met verschillende massagestralen. Stap vervolgens onder de Grohe regendouche en gebruik de handdouchekop voor lastig bereikbare plekjes. Het fijne aan de douchecabine is dat hier een zwarte Sunshower met infrarood in hangt die een weldaad vormt voor de spieren. De warmte die de UV-lampen vormen trekken diep de huid en de spieren in, waardoor je makkelijker in beweging komt. Je zult nooit meer anders willen wanneer je (eens) last hebt van stijve ledematen.

Fris toiletbezoek

Nog zo’n luxe in deze badkamer is het Geberit douchetoilet. Een toilet met douchefunctie om na een toiletbezoek met een fris gevoel verder te kunnen. Even een persoonlijk verzorgingsmomentje met warm water, waarna de billen worden droog geblazen.

Extra breed blad

Dat de badkamer warmte uitstraalt komt niet alleen door de sfeervolle tegels, maar ook door het houten badkamermeubel en composieten blad met dubbele wasbak. Met zijn 1.60m is deze extra breed, waardoor je lekker veel ruimte hebt. De grote lades hebben een luxe matzwarte inrichting die ruimte biedt aan al je toiletartikelen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken