Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Plasmamade

Onmisbaar in elke keuken is toch wel een afzuigkap. Waar de ene keuken een afzuigkap aan het plafond of tegen de muur heeft, is er ook de optie voor een systeem waarbij de afzuiging in het werkblad of zelfs de kookplaat verwerkt is.

Welke afzuiging je ook kiest, er zijn altijd 2 opties waar je rekening mee moet houden voor de afgezogen lucht. Laat je de lucht naar buiten gaan via een afvoer of kies je voor recirculatie? Recirculatie houdt in dat de lucht van de afzuiging niet naar buiten gevoerd wordt, maar gefilterd en weer terug de ruimte in geblazen wordt.

Kies je voor recirculatie, dan heb je dus een filter nodig. Standaard werd altijd een koolstoffilter gebruikt hiervoor, welke een paar keer per jaar gewisseld dient te worden. Maar tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Plasmamade filter. Deze filter kan in vrijwel alle afzuigkappen geïnstalleerd worden. Naast geur, worden ook fijnstof, bacteriën en pollen uit de lucht gefilterd, zodat bijgedragen wordt aan een gezond binnenklimaat.

De Plasmamade filter gaat een keukenleven lang mee, waardoor je er ook nooit meer naar om hoeft te kijken wanneer deze geïnstalleerd is.

Voordelen van de Plasmamade filter

  • Filtert geuren, fijnstof, bacteriën én pollen
  • Geschikt voor (vrijwel) alle afzuigkappen
  • Gaat een keukenleven lang mee (uitgaande van een levensduur van 15 jaar)
  • Ook wanneer je een afzuiging naar buiten hebt, kan de filter geplaatst worden als alternatief

 

Plasmamade iets voor jou? Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Interesse in een Plasmamade filter, maar heb je nog vragen of advies nodig? Kom dan langs bij Brugman en laat je adviseren. De keukenadviseurs van Brugman helpen je graag bij een maken van een geschikte keuze. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat de specialist alle tijd voor jou heeft. Ook helpen we je uiteraard gratis en vrijblijvend met al jouw andere vragen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken