Brugman inspireert: de nieuwste keukens

Wanneer je een nieuwe keuken aanschaft, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Brugman biedt een ruim aanbod aan keukens die naadloos aansluiten bij de laatste trends. Of je nu houdt van tijdloze klassiekers of juist op zoek bent naar de nieuwste trends en snufjes, bij Brugman vind je een divers aanbod nieuwe keukens voor alle smaken en stijlen. Zo kun je naar hartenlust inspiratie opdoen en zit je qua kwaliteit en design altijd goed! Benieuwd naar onze nieuwste keukens? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Strak design met gezellige sfeer

Een gezellige sfeer, een strak design en een stijlvolle kleur, je vindt het allemaal in de groene L-keuken met bar. De ultra matte lak groene look is donker van kleur en zorgt voor een natuurlijke sfeer, die uitstekend wordt gecombineerd met de moderne zwart grepen en het kunststof werkblad met een steenstructuur. De houten wandplank en het zwart wandrek maken deze keuken een prachtig geheel, waar verschillende stijlen mooi samenkomen. Deze keuken heeft iets stoers, maar creëert ook een rustige uitstraling.

Bovendien zit je qua ruimte helemaal goed met deze keuken. Dankzij de L-opstelling met bar benut je het maximale uit de ruimte en is het vooral een praktische keuken. De bar is dan ook de kers op de taart en tovert jouw keuken om tot een sfeervolle plek waar ruimte is voor koken én gezelligheid. Met de Siemens apparatuur til je jouw kookskills naar een hoger niveau. Zo vind je onder andere een Siemens inductiekookplaat mét kookveldafzuiging in het werkblad. Met deze stijlvolle, multifunctionele keuken ben je van alle gemakken voorzien! 

Sfeervol en praktisch

Een praktische keuken met een nostalgische sfeer, waar je profiteert van veel opbergruimte en een dynamische look. Je vindt het in de rechte houten keuken met bovenkasten. Hout in de keuken blijft enorm geliefd en dat is niet voor niets. Met de donkerbruine houtlook fronten geef je jouw keuken een tijdloze uitstraling en creëer je een warme sfeer. De RVS grepen op de kastdeuren zorgen voor een stoere twist en passen mooi bij de moderne stijl. Het werkblad en de onderkasten steken iets verder naar voren, waardoor er een dynamisch effect ontstaat.

Deze keuken is dan ook ideaal voor kleinere ruimtes of wanneer je graag ruimte overhoudt. De rechte indeling zorgt voor veel bewegingsvrijheid en biedt voldoende werkruimte om jouw favoriete maaltijden te bereiden. Bovendien vind je diverse ruime bovenkasten in deze keuken. Bovenkasten zijn niet alleen één van de belangrijkste trends van dit jaar, maar bovenal super praktisch. Dankzij de bovenkasten profiteer je van veel opbergruimte en geniet je van een optimaal kookcomfort. Je kunt tenslotte gemakkelijk de spullen pakken die je nodig hebt. In de keuken vind je hoogwaardige apparatuur van topmerk Siemens, zodat jij alles in huis hebt om het maximale uit jouw keuken te halen.

Landelijk modern

Met de grijze hoekkeuken ga je voor een landelijke feeling in een tijdloos design. Deze eigentijdse keuken is stijlvol vormgegeven met gekaderde fronten in een matlak grijze kleur. Een klassieke look die prachtig wordt gecombineerd met moderne sferen. Zo vind je in deze keuken een prachtige koffiecorner, een met hout afgewerkte ingebouwde afzuigkap en een mat zwarte spoelbak. Het zorgt voor een eigentijds karakter, die ergens speels en uniek aanvoelt. Een bijzondere mengelmoes van diverse keukenstijlen die samenkomen in een strak geheel, zoals het stoere caesarstone werkblad die prachtig contrasteert met de nostalgische achterwand van witte metrotegels.

Dankzij de praktische hoekvorm profiteer je bovendien van veel kast- en werkruimte. Zo vind je in deze keuken diverse kasten, een ruim werkblad en is er een stijlvol open regaal te vinden in de houtlook. Als finishing touch is deze keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur van Siemens, waardoor deze keuken niet alleen prachtig is vormgegeven, maar ook een topkwaliteit biedt.

Klassiek modern

Overtuigd van de hoekkeuken, maar mag de stijl wat moderner? Dan zit je bij de witte hoekkeuken helemaal goed! Deze keuken heeft een superstrak design en geeft jouw ruimte een open en fijne sfeer. De gekaderde fronten zorgen voor een landelijke feeling en komen prachtig tot hun recht dankzij de wit matte kleur. De hangkasten maken het stijlvolle geheel helemaal af en bieden een handige plek om jouw mooiste keukengerei of servies te presenteren.

Het matte glas wordt sfeervol verlicht en ook onder de hangkasten vind je verlichting. Zo creëer je nog meer sfeer en heb je goed zicht tijdens het koken. Dat koken doe je op het stoere kunststof werkblad, uitgevoerd in een bruin marmeren steenstructuur. Een echte blikvanger in de witte look. Dankzij de hoekvorm profiteer je van veel bewegingsvrijheid en is er alle ruimte om eens goed aan de slag te gaan in de keuken. Bovendien is deze keuken voorzien van Whirlpool apparatuur, zodat je altijd kunt genieten van kwaliteit in de keuken.

Een stijlvol kookeiland

Een prachtige combinatie tussen een landelijke- en moderne keukenstijl, waar ruimte en gemak voorop staan. Met de houten keuken met hoge kastenwand en wit eiland ben je van alle gemakken voorzien. Deze stijlvolle keuken biedt dankzij de hoge kastenwand onwijs veel kastruimte. Deze is landelijk vormgegeven in een oud eiken kleur en creëert een natuurlijke sfeer in de ruimte. De moderne look zie je terug in het kookeiland, die met z’n greeploze design en witte fronten innovatief aanvoelt.

Het eiland is dan ook voorzien van een stoer caesarstone werkblad en moderne technologie, zoals een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Die technologie breidt zich overigens mooi uit door de rest van de keuken. Het topmerk AEG voorziet deze keuken onder andere van een grote koelkast, en koffiecorner en een wijnklimaatkast. Bovendien kun je dankzij de multifunctionele indeling alle kanten op met deze keuken. Je geniet van veel opbergruimte, bewegingsvrijheid en sfeer. Het eiland is dan ook ideaal om uitgebreid op te koken of plaats te nemen met het gezin of jouw gasten. Een gezellige plek midden in een stijlvolle keuken die alles in huis heeft om jouw kookervaring naar een hoger niveau te tillen.

Prachtig praktisch

Combineer het prachtige hout met de praktische hoek en je hebt de ideale keuken voor je. Deze houten hoekkeuken heeft een eigentijds karakter en is van alle gemakken voorzien. De eiken fronten brengen een natuurlijke, landelijke sfeer in de keuken die stijlvol zijn uitgevoerd met zwarte grepen. Bovendien zijn de onderkasten ruim, waardoor je gemakkelijk al je kookgerei kwijt kunt. De betegelde achterwand geeft de keuken een stoer randje en sluit naadloos aan bij het kunststof werkblad in een zwarte steenstructuur.

Dankzij de indeling is deze hoekkeuken ideaal voor de fanatieke kokers.Je profiteert van veel werkruimte en bewegingsvrijheid en de keuken is voorzien van een vrijstaande Amerikaanse koelkast. Ook vind je er een Aquahout kokendwaterkraan, een echte must-have in de keuken. Daarnaast leent de hoek zich uitstekend voor diverse ruimtes. De hoekvorm werkt ruimtebesparend, zodat je altijd de ruimte hebt om een gezellige zitplek te creëren. Ook de wandplank is een echte sfeermaker. Plaats jouw favoriete accessoires op de wandplank en maak deze prachtige keuken helemaal eigen.

Een lust voor het oog

Een keuken waar oud en nieuw prachtig samenkomt. Deze designkeuken is met zijn klassieke stijl een lust voor het oog. De gekaderde fronten in een warm beige kleur zorgen voor een tijdloze uitstraling en benadrukken de klassieke sfeer op stijlvolle wijze. Het is een grote keuken, met een ruim kookeiland voorzien van houten lades en een marmer look werkblad en achterwand. Hierdoor profiteer je van veel werkruimte waar het oog uren naar kan kijken.

Kom langs bij Brugman!

Eén van deze keukens in jouw woning? Of wil je ze graag in levende lijve komen bekijken? Maak dan snel een afspraak en kom langs in één van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar, zodat jij gegarandeerd naar huis gaat met jouw droomkeuken. Ben je nog niet uitgekeken en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Bestel ons gratis magazine en blader op je gemakje door de nieuwste trends en onze beste keukentips.

Magazine aanvragen
Afspraak maken