Brugman keuken Mogano Sirrah

Modern met een industriële look

  • Betonlook keuken met een industriële uitstraling
  • Compleet met oven-magnetron en stoomoven
  • Grote kookplaat van 90 cm
  • Bijzondere kraan en bijpassende spoelbak


De Mogano Sirrah keuken met moderne apparatuur en industriële uitstraling is dankzij haar uitstraling een ware eyecatcher. Dankzij de grote kookplaat van 90 cm breed en de kraan met draaibare uitloop kun je uitgebreid en fijn koken.

Brugman keuken Mogano Sirrah

Deze keuken is dankzij de moderne apparatuur en industriële uitstraling een echte eyecatcher. Doordat zowel de keukendeuren als het werkblad in betonlook zijn uitgevoerd, zorgen ze voor een stoer geheel. Door het toevoegen van zwarte accenten, zoals de kraan, spoelbak en de grepen is de industriële look volledig af. Ook de combimagnetron en de stoomoven zijn in dezelfde industriële stijl uitgevoerd.

Dankzij de warme kleuren en de bar zal deze keuken een van de favoriete plekken van het huis worden. Op de brede kookplaat van 90 centimeter kun je hier uitgebreid koken. Deze keuken is een alles-in-1 deal, wat betekent dat de bezorging, montage en het aansluiten bij de prijs inbegrepen zijn. Zo kun je direct zonder bijkomende kosten voor het verbouwen aan de slag met koken.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de eilandkeuken Mogano Sirrah iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten