Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Mogano Sirrah

Prijs zoals opgesteld
€ 14.500
Prijs zoals opgesteld € 14.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

 

Beroemde chef-koks zullen jaloers zijn als ze jou zo in de keuken bezig zien. Met de dubbele oven en lekker grote inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging kun jij je lol op. En zeg nou zelf: het zitgedeelte langs het kookeiland is toch helemaal een droom die uitkomt?

Modern & industrieel

 

Onopvallende afzuiging

Met deze keuken sta je het liefst de hele dag te kokerellen. Lekker achter de pannen van het 90 cm. grote inductiefornuis. Van de kookdampen of je hoofd stoten heb je in ieder geval geen last, want de afzuiging zit ingebouwd in de inductieplaat en valt op die manier ook nog eens helemaal niet op.

Super ovens

Maar ook de twee ovens zijn om verliefd op te worden. De ene heteluchtoven is in het bezit van een Pyrolytische reinigingsfunctie, waarmee de oven zelfreinigend is. Vuil, vet en voedselresten worden door de oven zelf omgezet in as die je met een vochtige doek zo wegveegt. De andere multifunctionele oven met magnetron is ook een fijn model dankzij de kookhulpfunctie. Door specifieke gerechten te selecteren bereik je professioneel resultaat waarmee je gasten versteld doet staan. Het HotAir convectiesysteem zorgt er bovendien voor dat de hete lucht gelijkmatig door de oven circuleert, waardoor deze sneller opwarmt en je een lagere bereidingstemperatuur nodig hebt. Perfecte gerechten, in een kortere tijd en ook nog eens energie besparen. Wat wil een mens nog meer?

Zwarte details

De keuken is niet alleen de ideale plek om te koken, maar ook om heerlijk te zitten aan het kookeiland. Een gezellige leefkeuken die ook nog eens heel mooi en sfeervol is door de combinatie van betonlook, havanna zwarte kastdeuren en zwarte details zoals de spoelbak en kraan met draaibare uitloop.

 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken