De favoriete keukens van Brugman

Ben je benieuwd naar de mooiste keukens die momenteel bij Brugman te vinden zijn? Wij lichten deze graag voor je uit. We hebben namelijk een aantal prachtige keukens waar we erg trots op zijn. De drie keukens die we uitlichten komen uit onze eigen collectie en hebben ieder diverse stijlen: modern, industrieel en landelijk. Voor ieder wat wils!

Keuken Pairc: landelijk met een La Germania inductiekookplaat

Keuken Pairc is een aanrader voor de liefhebber van een landelijke interieurstijl. Deze unieke keuken is namelijk voorzien van een granieten werkblad in combinatie met eiken houten kastjes. Deze natuurlijke materialen brengen een warme sfeer naar de ruimte. De landelijke keuken is voorzien van een grote, losse La Germania oven met daarboven een La Germania inductiekookplaat.

Boven de kookplaat bevindt zich een afzuigkap van het merk ATAG. De houten keukenkastjes zijn voorzien van zwarte grepen voor een stoere finishing touch. De achterwand maakt de keuken helemaal af. Deze is namelijk voorzien van unieke metrotegels, welke zorgen voor een authentieke, landelijke afwerking.

Keuken Create: industrieel met een betonlook kookeiland

De industriële Keuken Create is niet alleen een stijlvolle keuken, maar ook voorzien van alle gemakken. Met deze keuken heb je namelijk alles binnen handbereik. In het kookeiland bevindt zich namelijk de Indesit inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Daarnaast is het eiland voorzien van een spoelbak in combinatie met een JOB keukenkraan.

Het eiland is uitgevoerd in betonlook en heeft daardoor een stoere uitstraling, wat perfect tot zijn recht komt in een industrieel interieur. Tegen de wand bevinden zich hoge keukenkasten in hoogglans wit. Plaats een paar barkrukken aan het kookeiland en genieten maar!

Keuken GL-Chip 269: modern, luxe en onderhoudsvriendelijk

Houd je van een moderne en luxe keuken? Dan is Keuken GL-Chip 269 dé keuken voor jou! Deze unieke keuken is voorzien van zwarte kastjes en een zwart, marmerlook werkblad en achterwand. De donkere uitstraling zorgt voor een luxe sfeer in de ruimte. De kastjes en deurtjes zijn greeploos, wat zorgt voor een strakke en moderne finishing touch.

Naast het oogverblindend design, is de keuken ook nog eens erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Zo gaat de afzuigkap automatisch aan wanneer de AEG kookplaat wordt gebruikt. Daarnaast is zowel het aanrechtblad als de achterwand voorzien van marmerlook tegels, welke erg stevig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Keuken GL-Chip 269 heeft een praktische hoekoplossing, waardoor deze de ruimte optimaal benut.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer keukens bekijken van Brugman? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de keukenadviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. Liever vanuit huis meer inspiratie opdoen? Ook dat is mogelijk! Bestel ons gratis magazine en geniet van een boek boordevol inspiratie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken