Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Trend 2018 badkamer: ga voor grijs

Gepubliceerd op 22-05-2018

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Misschien ga jij dan wel voor grijs, dé kleur van 2018. Het wit dat jarenlang de boventoon voerde in het interieur, verdwijnt langzamerhand naar de achtergrond en wordt op veel plekken in huis vervangen door grijstinten. Dat geldt ook voor de badkamer. Lees hier wat de voordelen van grijs in je badkamer zijn en hoe je mooie combinaties maakt.

Het grijseffect

Jarenlang was wit de overheersende kleur in het interieur. Het was een reactie op het vele hout in huis, dat bijvoorbeeld de woonkamer al snel donker maakte. Wit was fris en tijdloos en ging jarenlang mee. Maar zoals het met alle trends gaat: ze komen en gaan. In de badkamer komen we steeds vaker grijs tegen, bijvoorbeeld in tegels of meubels. In tegenstelling tot wit en andere lichte kleuren, zorgen grijstinten voor een warme uitstraling en een sfeer van luxe. In deze Anzola badkamer, bijvoorbeeld, creëer je met lichtgrijze gemêleerde tegels je eigen gevoel van wellness in de badkamer.

Grijs is de ideale kleur om te combineren

Donkergrijs, lichtgrijs, gemêleerd met een lichte tint, natuursteenkleur of juist een betonlook badkamer? Grijs komt in vele tinten die allemaal een eigen sfeer met zich meebrengen. De diverse grijstinten kun je mooi met elkaar combineren, maar grijs als kleur leent zich ook perfect om te combineren met andere kleuren en met verschillende materialen. Zo creëer je met houten details of meubels een warme sfeer in je badkamer. Houd jij meer van een minimalistische uitstraling? Gebruik dan grijs in combinatie met wit en zwart. Grijs in combinatie met natuursteen zorgt voor een luxe en chique sfeer. Met de verschillende grijstinten als basis kun je alle kanten op.

Op zoek naar grijs-inspiratie?

Ga jij je badkamer vernieuwen en ben je op zoek naar inspiratie? Bestel dan het gratis Brugman keuken- en badkamermagazine boordevol ideeën en tips voor jouw nieuwe badkamer! Kijk ook eens hier voor meer inspiratie voor een grijze badkamer of grijs-witte badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken