Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Inspiratie moodboard keuken… op weg naar je droomkeuken!

Wanneer je begint aan de zoektocht naar jouw droomkeuken, kom je er waarschijnlijk achter dat er héél veel te kiezen valt. Leuk natuurlijk, maar hoe houd je het allemaal bij elkaar? De ideale oplossing is om een moodboard te maken. We vertellen je graag meer over hoe je dit precies doet. Hoe bereid je je voor en hoe ga je hiermee verder in de Brugman winkel? We vertellen je er graag alles over.

Stap 1: De grote lijnen uitzetten

Als je een nieuwe keuken wil aanschaffen is het handig om van tevoren uit te zoeken wat je aanspreekt. Ga online op zoek naar keukeninspiratie (bijvoorbeeld via Instagram, Pinterest of de Brugman collectie) en maak een verzameling van de keukens die je mooi vindt. Of vraag ons gratis magazine aan. Hierdoor kun je gerichter zoeken als je in een Brugman filiaal bent. Ook krijgt de keukenadviseur een goed beeld van jouw wensen en smaak dankzij jouw moodboard. Zo wordt de zoektocht naar jouw droomkeuken een stuk makkelijker.

Stap 2: Gericht zoeken

Als je een beeld hebt geschetst voor jezelf van waar je naar op zoek bent, kun je wat gerichter gaan zoeken. Een keuken bestaat uit heel veel losse elementen. Dit kun je opdelen in bijvoorbeeld kranen en spoelbakken, werkbladen en achterbladen, keukenfronten- en grepen en keukenapparatuur. Als je binnen elke categorie op zoek gaat naar wat jij mooi vindt, krijg je een goed beeld van jouw wensenlijstje - en jouw keukenadviseur straks ook.

Keukenfronten en grepen
Keukenfronten- en grepen zijn er in veel verschillende kleuren en materialen. Dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe je keuken eruit komt te zien. Als je voor jezelf hebt bedacht welke kleur en materiaal jouw keukenfronten worden, kun je een daarna een bijpassende greep uitkiezen. Tenzij je natuurlijk gaat voor een greeploze front - daarmee bespaar je jezelf weer  een keuzemoment!

Werkbladen en achterwand
Als je je keukenfront en greep hebt uitgekozen, is het tijd om een mooi bijpassend werkblad uit te kiezen. Ook hierin zijn veel kleuren en materialen te kiezen. Als je niet weet welk materiaal je wilt, wees gerust: je keukenadviseur kan je hier alles over vertellen. Ook over een eventueel achterblad of tegels om je keuken helemaal af te maken.

Kranen en spoelbakken
Ook in de categorie kranen en spoelbakken is een ruime keuze. Je kunt kiezen voor verschillende modellen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een matzwarte kraan, een zilveren kraan, een bronskleurige kraan of een gouden kraan. Droom groot en ga na welke kleur je in jouw droomkeuken vindt passen. De spoelbak kun je in bijpassende kleur kiezen. Hierin is er natuurlijk ook een keuze qua model.

Stap 3: In de winkel

In de Brugman winkel hebben we verschillende stalen van keukenfronten, werkbladen, tegels en kranen die je gemakkelijk bij elkaar kunt leggen. Doe dit ook! Zo krijg je een realistischer en duidelijker beeld van de combinaties die je zelf hebt uitgekozen. Tijdens een afspraak met een van onze keukenadviseurs kun je vervolgens al jouw wensen en mogelijkheden bespreken. En met behulp van jouw moodboard kun je precies laten zien wat jij in gedachten hebt. Zo komt jouw droomkeuken steeds dichterbij! 

Moodboard klaar?
Maak een afspraak voor advies.

Heb jij je wensen gevisualiseerd met jouw moodboard en wil je graag advies van een van onze keukenadviseurs? Maak dan gemakkelijk een afspraak via onze website en kom vrijblijvend langs in één van de Brugman filialen. We zijn heel benieuwd naar jouw moodboard - en we helpen je graag!

Magazine aanvragen
Afspraak maken