Oneindig veel mogelijkheden met een Nolte keuken

Een keuken die niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt in jouw huis; dat is precies wat je kunt verwachten van de Nolte keukens. Op onze prachtige 'Buitengewoon Brugman Exclusief' designafdeling in onze winkels, ontdek je de simpelweg adembenemende stijl van Nolte keukens. Of je nu houdt van de warme, traditionele uitstraling van een klassieke keuken, de strakke elegantie van een tijdloos ontwerp, of de moderne, minimalistische look van een greeploze keuken; Nolte heeft het allemaal. Bij Nolte gaat het niet alleen om uiterlijk - deze keukens bieden ook functionaliteit en duurzaamheid. In deze blog vertellen we je meer over de luxe keukens van Nolte.

Bijzondere kenmerken van Nolte Keukens

Wat Nolte keukens echt bijzonder maakt, zijn de doordachte details die het verschil maken in jouw dagelijkse keukenervaring. Neem bijvoorbeeld de 90 cm hoge onderkasten, die niet alleen voor extra opbergruimte zorgen, maar ook een gevoel van ruimte en elegantie toevoegen aan de keuken. 

Dankzij het fluisterprofiel op de kastdeuren geniet je van een stille en vloeiende sluiting, zonder storende geluiden. Daarnaast biedt Nolte een indrukwekkende keuze aan kleuren,  met maar liefst 16 opties, zowel voor de buiten- als de binnenkant van de kasten, kun je jouw keuken helemaal naar jouw smaak en stijl aanpassen. Als kers op de taart is er de mogelijkheid om verlichting in de greeplijst op verschillende hoogtes te plaatsen, waardoor je de sfeer in jouw keuken kunt regelen en aanpassen aan elke gelegenheid. Het zijn deze subtiele, maar impactvolle eigenschappen die Nolte keukens tot een onmiskenbare keuze maken voor wie op zoek is naar iets bijzonders.

De drie favoriete Nolte keukens van Brugman

Onze favoriete keukens van Nolte weerspiegelen niet alleen onze liefde voor Nolte, maar ook de luxe, verfijndheid en diversiteit van dit merk.

Lango-955-F

Ten eerste hebben we de Lango-955-F, een keuken die de Scandinavische stijl tot in de perfectie belichaamt. Met een frisse en lichte uitstraling combineert deze keuken natuurlijke materialen zoals hout met zachte, witte tinten. Het prachtige keukenblad met marmerstructuur voegt een vleugje elegantie toe.

Watson-48N

Keuken Watson-48N is een symbool van luxe en verfijning. Deze keuken wordt gedomineerd door een royaal kookeiland met een opvallend zwarte kleur, dat subtiel wordt gebalanceerd door glazen kastdeurtjes. Het granieten werkblad met witte aderen zorgt voor een stoer en stijlvol contrast dat je keuken tot het middelpunt van aandacht maakt.

GL Ancora 76W

Onze derde favoriet is de keuken GL Ancora 76W, die landelijke en moderne elementen naadloos combineert. Wat direct in het oog springt, is de greeplijst met ledverlichting, die een vleugje eigentijdse flair toevoegt. Het composieten werkblad lijkt te zweven en biedt een strak contrast tussen de robuuste kastenwand en het hoogglans kookeiland. Nolte verenigt moeiteloos diverse stijlen die zowel functioneel als stijlvol zijn. 

Meer inspiratie op doen?

Wil je meer keuken inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Bekijk onze Nolte keukens op onze Buitengewoon Brugman Exclusief afdeling. Ook voorzien de keukenadviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken.

Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. Liever vanuit huis meer inspiratie opdoen? Lees onze blogs, kijk binnen bij andere keukens voor meer inspiratie of bekijk onze keukencollectie op de website. Bestel ook snel het magazine voor altijd de nieuwste inspiratie.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken