Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lango-955-F

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Laat je inspireren door de Scandinavische keukenstijl. Deze stijl kenmerkt zich door een frisse en lichte uitstraling. Ook worden natuurlijke materialen, zoals hout gecombineerd met lichte tinten, zoals dit prachtige keukenblad met marmerstructuur. Een prachtige keuken voorzien van veel opbergruimte.

Modern & sfeervol


Keukenblad met marmerstructuur

Het composieten Caesarstone keukenblad in een London Grey Leatherlook is niet alleen prachtig, maar ook ideaal in onderhoud. De combinatie met de achterwand die bestaat uit een plantenbak en opstaande rand is niet alleen stijlvol, maar ook heel erg praktisch.

Kookplezier

Koken is vandaag de dag een stuk makkelijker met alle functionaliteiten die de inductiekookplaat van Bora X Pure te bieden heeft. De ingebouwde kookveldafzuiging is meer dan handig net als de maximale flexibiliteit van je pannen en het innovatieve Touch bedieningssysteem. Dat maakt koken niet alleen leuk, maar ook een stuk makkelijker.

Praktisch

Hoewel je nooit genoeg opbergruimte hebt, biedt deze keuken echt wel veel ruimte in de hoge kasten en diepe lades. De hoge kasten hebben bovendien handige schappen die zorgen voor overzicht. En wat dacht je van het ingebouwde prullenbaksysteem. Ideaal voor het scheiden van je afval.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken