Welkom bij Brugman Leeuwarden

Er zijn meerdere keukenzaken in Friesland, maar er is maar één Brugman. Bij Brugman Leeuwarden vind je naast keukens, ook badkamers in alle stijlen. Laat onze adviseurs vrijblijvend een keuken- of badkamerontwerp op maat maken.

We zijn specialisten met alles onder één dak, badkamers, keukens en alles wat daar bij hoort. Ook voor tegels en los sanitair ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een vrijblijvend gesprek, van advies tot complete planning zien we je graag langs komen. Zorgen wij voor koffie en appelflap. Graag tot ziens!

Inspiratie én advies, ook nu!

Alles is mogelijk bij Brugman

We hebben zoveel passie voor ons product dat we je toch graag willen blijven inspireren en adviseren. Vanwege de verwachte drukte gaan we heel graag nu alvast voor je aan de slag middels een een advies bij jou thuis of een advies op afstand.

We brengen het liefst nu alvast jouw wensen en situatie in kaart middels een advies bij jou thuis of een advies op afstand. Wij (video)bellen of komen bij je langs op huisbezoek met allerlei kastdeuren, werkbladen, grepen en kranen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak.

Bekijk hier wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

Onze winkel bezoeken?

De Centrale 13,8924 CZin Leeuwarden
Route

Tip: Wil je ook graag advies? Voorkom wachten en plan alvast vrijblijvend je adviesgesprek

We nemen graag alle tijd voor je tijdens je bezoek aan onze winkel. We raden dan wel aan om alvast een geheel vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze keuken- of badkamerdesigners.

De gezondheid en veiligheid van jou als klant en onze medewerkers staat bij ons voorop. Uiteraard hebben wij dan ook alle begrip voor de maatregelen. Gelukkig blijven wij wel gewoon bereikbaar via telefoon en via mail. Natuurlijk hopen wij je na 9 februari weer te mogen ontvangen in onze winkels.

Kan je niet wachten tot in februari en wil je graag eerder advies? Dat kan! Wij (video)bellen graag met je om voor jou aan de slag te gaan. Ook kan onze adviseur bij je langskomen op huisbezoek met allerlei kastdeuren, werkbladen, grepen en kranen.

Bekijk hier wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

{}
Home
Terug
Sluiten