Welkom bij Brugman Arnhem

In Arnhem ben je ook van harte welkom voor gedegen keuken, badkamer en tegel advies. Zowel voor je wandtegel als je vloertegel. We bieden inspiratie, op het gebied van keukens, badkamers en woonvloeren. Ook kunnen we je in alle fases van je verbouwing helpen van A tot Z.

Laat je inspireren en adviseren door onze ervaren adviseurs. Zij helpen je graag je droomkeuken en of badkamer te realiseren.

Inspiratie én advies, ook nu!

Alles is mogelijk bij Brugman

We hebben zoveel passie voor ons product dat we je toch graag willen blijven inspireren en adviseren. Vanwege de verwachte drukte gaan we heel graag nu alvast voor je aan de slag middels een een advies bij jou thuis of een advies op afstand.

We brengen het liefst nu alvast jouw wensen en situatie in kaart middels een advies bij jou thuis of een advies op afstand. Wij (video)bellen of komen bij je langs op huisbezoek met allerlei kastdeuren, werkbladen, grepen en kranen. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak.

Bekijk hier wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

Onze winkel bezoeken?

Heerlenstraat 3,6845 ADin Arnhem
Route

Tip: Wil je ook graag advies? Voorkom wachten en plan alvast vrijblijvend je adviesgesprek

We nemen graag alle tijd voor je tijdens je bezoek aan onze winkel. We raden dan wel aan om alvast een geheel vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze keuken- of badkamerdesigners.

De gezondheid en veiligheid van jou als klant en onze medewerkers staat bij ons voorop. Uiteraard hebben wij dan ook alle begrip voor de maatregelen. Gelukkig blijven wij wel gewoon bereikbaar via telefoon en via mail. Natuurlijk hopen wij je na 9 februari weer te mogen ontvangen in onze winkels.

Kan je niet wachten tot in februari en wil je graag eerder advies? Dat kan! Wij (video)bellen graag met je om voor jou aan de slag te gaan. Ook kan onze adviseur bij je langskomen op huisbezoek met allerlei kastdeuren, werkbladen, grepen en kranen.

Bekijk hier wanneer wij (telefonisch) bereikbaar zijn.

{}
Home
Terug
Sluiten