Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

‘Het is mijn droom om ooit vestigingsmanager te worden’

Esra Özalp is dankbaar dat ze vier jaar geleden benaderd is om voor Brugman te gaan werken. Ze laat de toeristische sector achter zich en slaat een compleet nieuwe weg in. Wat toen nog spannend leek, is inmiddels een baan op haar lijf geschreven. Werk noemt ze een hobby. Collega’s noemt ze vrienden. En oud ziet ze zichzelf hier wel worden…

Terugblik

Als Esra terugblikt op haar carrière, is het besef groot dat ze in een korte tijd een enorme groei heeft doorgemaakt. Nog geen drie jaar geleden woonde ze in Londen met een baan in de toeristische sector, nu zit ze meer dan ooit op haar plek als adviseur bij Brugman. “Het voelt gewoon niet als werken, het is meer je hobby uitoefenen.” Wat maakt dat ze het zo naar haar zin heeft bij Brugman, is simpel te verklaren: “Vanaf het eerste moment voel ik me hier thuis. Je werkt met leuke mensen, vanuit het management wordt er echt naar je geluisterd en je krijgt hier het gevoel dat iedereen één is. Ongeacht je leeftijd, inkomen of de rol die je er beoefent. Juist de open communicatie binnen deze organisatie is de reden dat ik hier niet meer ben weggegaan.”

Passie

Haar passie voor Brugman wordt versterkt door de functie die zij binnen de organisatie mag vervullen. “Als adviseur draag je de naam van Brugman en ik vind het heel belangrijk om als ambassadeur het merk te dragen. Naar klanten toe kan ik heel goed het verschil met andere merken benoemen, maar ze ook vertellen over de laatste trends. Ik praat graag met mensen. Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Door juist een oprechte interesse te tonen kun je heel goed achterhalen wat iemand leuk vindt, de trends kun je daar vervolgens op aanpassen. Je kunt geen vooroordelen en absoluut geen aannames maken. We leven in 2021, iedereen vindt alles leuk en het is de kunst om daarin te kunnen filteren en een klant het juist advies te geven.”

Afwisseling

Laagdrempelig. Sfeervol. Loyaal. Het zijn zomaar wat woorden die Esra associeert met Brugman. “Je merkt gewoon aan alles dat mensen zich bij ons in de winkel op hun gemak voelen. We richten ons op het midden hoog segment waardoor het assortiment stijlvol is, maar wel altijd toegankelijk.” Ezra wisselt haar werk in de winkel af met bezoekjes bij mensen thuis. “Vaak zijn mensen echt trots op de keuken of badkamer die we samen in de winkel hebben bedacht. Vaak genoeg word ik dan achteraf uitgenodigd om er een kijkje te nemen. Daar komt je eigen canvas tot leven en dat is te gek om te zien!”

‘Daar komt je eigen canvas tot leven en dat is te gek om te zien!’
 

Ambities

Esra verwondert zich over de loyaliteit van Brugman naar medewerkers toe: “Er wordt echt aandacht besteed aan het personeel. Zo zijn er geregeld kick-off evenementen of bedrijfsfeestjes die haast op een minifestival lijken. Daar ontmoet je collega's van andere vestigingen en word je op de hoogte gebracht van alles wat er zich binnen de organisatie afspeelt. “Daardoor raak je echt gemotiveerd en dat maakt je trots om voor Brugman te mogen werken.” Ambities heeft Esra in overvloed: “Het is mijn droom om ooit vestigingsmanager te worden. Dan hoop ik mijn eigen stempel te drukken op een Brugman winkel waarvoor ik de verantwoording draag. Dat lijkt me geweldig!”

‘Dat maakt je trots om voor Brugman te mogen werken’
Magazine aanvragen
Afspraak maken