Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij Jaap & Francine

"We zijn zo blij met onze eigen wellnessruimte!"

Het is tijd voor een nieuwe badkamer! Maar… Wat is handig als de huidige badkamer zich beneden bevindt, terwijl alle slaapkamers boven zijn? Francine vertelt over hun beslissing om dan maar meteen de hele boel om te gooien in hun dijkhuis en de badkamer naar boven te verplaatsen.

Francine: “Het uitkiezen van de badkamer zelf was zo gepiept. Jaap en ik liepen een rondje door de showroom en bespraken onze wensen met de adviseur. Binnen een half uur hadden we de badkamer uitgekozen. We wisten ook duidelijk wat we wilden, dat scheelt. Onze wensen? Een sunshower voor Jaap, een bad, een dichte douchecabine en twee spoelbakken. En alles net even wat luxer.”

Thuis-wellness

De keuze om voor een luxe badkamer te kiezen, kwam vooral door corona, vertelt Francine. “Tijdens de pandemie zaten we met het hele gezin thuis. Een tiener die het liefst de hele dag in de badkamer doorbrengt en mijn man die veel sport. We wilden gewoon heel graag een plekje om te ontspannen, te relaxen, want we konden nergens naartoe. Het resulteerde in een uitgebreide badkamer, met een mooie spiegel, verwarming en verlichting. Waar ik nu het meest van geniet? De deur in de douche! De warmte blijft lekker lang hangen en dat is heerlijk in de winter. Ik kan iedereen aanraden een deur in zijn douche te zetten. Zo simpel, maar ik geniet er het meeste van. En Jaap geniet het meeste van de sunshower.

"We hebben ook meteen een nieuw toilet geïnstalleerd. Een zelfsluitend, zelfreinigend, zelfspoelend toilet, inclusief hangend toilet en Japans toilet,
met douche en föhn."

We hebben ook meteen een nieuw toilet geïnstalleerd. Met allemaal gadgets; hoe meer, hoe beter! Een zelfsluitend, zelfreinigend, zelfspoelend toilet. Inclusief hangend toilet en Japans toilet, met douche en föhn. Na number two wordt alles keurig schoongemaakt. Wat een luxe.”

Professioneel advies

Omdat de badkamer van beneden naar boven verhuist, schakelen Jaap en Francine de hulp van een adviseur in. “De keuze voor Brugman keukens & badkamers was snel gemaakt. Het is een bekende naam, bekend om de goede kwaliteit en de goede verhalen. Ook de vriendelijke service sprak ons aan, het was echt een stressvrije ervaring. Samen met de adviseur keken we naar de ruimtes boven, of het überhaupt wel mogelijk was van een slaapkamer een badkamer te maken.

Passen onze eisen wel in de ruimte? Hoe groot moet de verwarming zijn om de hele ruimte op te warmen? Monteren we de sunshower in de muur of op de muur? Na wat berekeningen heen en weer hebben we aan de hand van het advies van de adviseur besloten toch een andere ruimte te kiezen. En de sunshower besloten we op de muur te monteren, daar zie je niets van en het maakt het makkelijker om hem ooit weer te verwijderen. Ook werden op aanraden van de adviseur de wasmachine en de droger in de badkamer geplaatst. Alles staat nu bij elkaar, mooi weggestopt achter een deur.”

Geen gewone verbouwing

Nadat de keuzes definitief zijn, worden de ruimtes opgemeten en gecontroleerd. “We moesten nog één keer van tegels wisselen omdat deze niet op voorraad waren, maar ook die communicatie verliep soepel via de mail. Daarna was het een kwestie van wachten totdat de boel gesloopt was en in de nieuwe ruimte alles klaargemaakt werd voor de nieuwe badkamer, want er liepen niet eens waterleidingen. Het was niet zomaar een nieuwe badkamer voor ons, maar een grote verbouwing. Maar het was het waard, we zijn nu zo blij met deze wellnessruimte naast onze slaapkamer!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken en badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken