Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De nieuwste trend: greige

Geniet van het beste van twee werelden met de kleur greige. Greige is een combinatie van grijs en beige en levert een prachtig resultaat op. Het koele grijs en het luxe beige komt samen in een warme kleur die jouw interieur een fijne, rustige sfeer geeft. Bovendien is deze stijlvolle kleur een prachtige basis! Of je nu gaat voor greige muren of greige meubels, de trendy kleur komt overal tot z’n recht. Greige is het nieuwe wit en geeft jouw interieur een sfeervolle uitstraling.

Greige voor ieder interieur

Greige is de ideale basis voor jouw interieur. De neutrale kleur zorgt voor een warme sfeer en komt bovenal prachtig tot z’n recht in vrijwel iedere ruimte. Wat dacht je van greige badkamertegels, greige slaapkamermeubels of een greige muur in de woonkamer? Het kan allemaal! Daarbij is deze fijne kleur uitermate geschikt voor vrijwel iedere interieurstijl. Creëer rust in jouw industriële ruimte of geef jouw landelijke woonstijl extra sfeer.

Kies voor greige in de keuken

Ook in de keuken komt greige steeds vaker terug. Dat is helemaal niet gek, greige in de keuken zorgt voor een rustige uitstraling en tovert de keuken om tot een warme en gezellige plek. Ga jij voor greige in de keuken? De stijlvolle kleur komt prachtig tot z’n recht in vrijwel iedere keukenstijl, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel, met een greige keuken steel jij gegarandeerd de show.

Greige kleur toepassen in de keuken

Benieuwd hoe je de greige kleur kunt toepassen in de keuken? Brugman zet de beste tips voor je op een rijtje!

Totale keuken in greige 
Ben je verliefd geworden op deze sfeervolle kleur? Ga dan voor een compleet greige keuken! Je geniet niet alleen van de warme uitstraling, maar creëert ook een stijlvol geheel in de keuken. 

Greige muur in de keuken 
Is een compleet greige keuken net iets te veel van het goede? Ga dan voor een greige muur in de keuken. Met een greige muur geniet je van de sfeer en rust die de greige kleur geeft, zonder dat het te veel wordt. 

Greige keukenaccessoires 
Heb je al een andere kleur gekozen maar wil je toch greige toevoegen aan de keuken? Of ben je op zoek naar een subtiele toevoeging van deze fijne kleur? Greige keukenaccessoires bieden uitkomst! Zo kun je nog steeds alle kanten op met jouw keuken, maar geniet je toch van een warme look. 

Meer inspiratie opdoen bij Brugman?

Greige in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden met de greige kleur? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! We helpen je graag verder en ontdekken samen wat jouw wensen zijn. Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk eens naar onze uitgebreide collectie, of laat je inspireren door te kijken bij onze klanten thuis!

Magazine aanvragen
Afspraak maken