Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij Marleen en Steven

Marleen en Steven Schravesande wonen in Renesse, Zeeland, in een huis dat zij ruim vijfentwintig jaar geleden zelf bouwden. Na de eerste, wat simpele keuken, volgde een tweede. Deze was aan vervanging toe: het was tijd voor hun droomkeuken. Na een lange zoektocht waren Marleen en Steven verkocht bij het zien van het vergrijsde mosgroene frontje in de collectie van Brugman.  De bijzondere kleur van de keukenfronten is het eerste wat opvalt én wat de keuken een speciaal effect geeft. Helemaal met de weelderige jungle tekening aan de muur, die er perfect bij past. De kleuren van de muurtekening zijn verder door gecombineerd met het hoogglans witte keukenblad en de zwarte keukenapparatuur. Al met al zorgen de gekozen kleursamenstellingen voor een fris en modern geheel. Zelfs over de stopcontacten is nagedacht: deze zijn uitgevoerd in een mooie kleur mat zwart. Dit past perfect bij de rest van de keukenapparatuur. Dankzij de strakke afwerking en de unieke details is het eindresultaat een keuken om trots op te zijn.

Schot in de roos

De kleur mosgroen was een schot in de roos voor Marleen en Steven. Ook was de kleur een primeur voor hun keukenadviseur, die deze kleur nog niet eerder had verkocht. De keuken van Marleen en Steven is het perfecte voorbeeld van een gedurfde keuze met een rustgevend effect: groen kan het heel goed doen! De kleur past perfect bij de houten vloer en natuurlijk de prachtige muurschildering. Door te kiezen voor een wit keukenblad en zwarte apparatuur blijft het geheel modern en in balans. Daarnaast is er voor de tegels op de muur gekozen voor warme, mosgroene en bruine tinten zodat de sfeer perfect wordt doorgezet. 

Zeeën van ruimte

Dankzij het grote kookeiland is er meer dan genoeg plek om uitgebreid te koken. Ook is er ín het kookeiland genoeg plek voor alle keukengerei en serviesgoed. Dankzij een slimme lade-indeling is het gebruiksgemak optimaal. Dankzij het  kookeiland van 1,10 x 2,50 meter hebben Steven en Marleen meer dan genoeg ruimte om met het hele gezin te werken, ontspannen en koken. Bij thuiskomst van zoon en dochter kan er heerlijk bijgepraat worden op de groene linnen barstoelen, die bovendien een warme toevoeging zijn aan het moderne geheel. Samenkomen met het gezin is in deze leefkeuken heerlijk en we kunnen zien waarom!

Goed en praktisch advies

Marleen en Steven zijn ontzettend blij met hun prachtige keuken. Hiervoor willen ze ook hun keukenadviseur bedanken. Bij Brugman zochten zij een keukenadviseur die bereid was goed te adviseren en kritisch mee te denken. De adviseur van Brugman keukens deed dat. Hij gaf hen steeds goed en praktisch advies, waar ze echt iets aan hadden. Zo is de keuken uiteindelijk helemaal naar hun wens geworden. Hopelijk genieten Marleen en Steven nog lange tijd van hun droomkeuken!

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken