Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak van jouw badkamer een luxe wellness

In de badkamer komen we tot rust onder de warme douche of in een heerlijk bad. De badkamer is dé plek om te ontspannen. Hoe kan dat nou beter dan in een badkamer die je een echt spa-gevoel geeft? Met onze tips creëer je dat spa-gevoel in jouw eigen badkamer. Ben je benieuwd hoe je dat moet aanpakken? Lees dan snel deze blog.

Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is ideaal als je ’s morgens met meerdere personen tegelijk in de badkamer staat. De wastafel wordt namelijk voor veel verschillende dingen gebruikt: tandenpoetsen, haren kammen, scheren en opmaken. Iedereen heeft de wastafel nodig. Met een dubbele wastafel zorg je ervoor dat je tegelijk je ochtendroutine kunt doorlopen. Daarnaast geeft het een echt luxegevoel, wat natuurlijk bijdraagt aan de wellness sfeer in jouw badkamer.

Optimaal comfort met een whirlpoolbad

Als je denkt aan een wellness, dan denk je natuurlijk ook aan een whirlpool. Een whirlpool in je eigen badkamer is dan ook de manier om wellness naar jouw badkamer te brengen. In dit bad kun je heerlijk ontspannen in het warme, bubbelende water. Geniet na een lange dag werken of op een vrije dag van jouw eigen whirlpool. Whirlpools zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er voor elke badkamer een geschikt model bestaat. Zo kun je in een grote badkamer kiezen voor een grotere whirlpool. Heb je een kleine badkamer? Ook dan zijn er voldoende whirlpools met een compact formaat.

Kleine badkamer? Ga voor een praktische indeling

Als je over een kleinere badkamer beschikt, is een praktische indeling van groot belang. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte kun je gebruik maken van een aantal gecombineerde badkamerelementen. Hiermee kun je een hoop ruimte besparen en hou je misschien zelfs wel ruimte over om wat extra elementen toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopdouche. Met een enkele wand creëer je al een douche in de badkamer en behoud je toch het ruimtelijke gevoel. Voor een praktische indeling van jouw badkamer kun je altijd terecht bij een van onze adviseurs. Zij voorzien je van een passend advies aangepast op jouw badkamer.

Denk aan details

Details maken jouw wellness badkamer helemaal af. Deze zijn dan ook onmisbaar om het wellness gevoel naar jouw badkamer te halen. Een gouden kraan zorgt bijvoorbeeld voor het ware luxegevoel. Of combineer een betonnen wasbak met een zwarte kraan voor een industrieel wellness gevoel. Houd je juist van warmte en landelijk? Dan zijn houten details weer absoluut onmisbaar. Van welke stijl je ook houdt, je kunt op allerlei manieren jouw persoonlijke wellness sfeer creëren.

Bestel ons keukenmagazine

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw badkamer? Bestel dan ons gratis magazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze adviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken