Maak van jouw kleine badkamer een luxe wellness

Maak van jouw kleine badkamer een luxe wellness

Gepubliceerd op 14-07-2017

Veel mensen denken dat ze beperkt zijn in de mogelijkheden als ze over een kleinere badkamerruimte beschikken. Niets is minder waar. Het geheim zit hem namelijk in een praktische indeling. In dit blog vertellen we je meer over de praktische inrichting van een kleine badkamer en laten we je zien hoe je een kleine badkamer omtovert tot een heuse wellness.

Praktische indeling

Als je over een kleinere badkamer beschikt, is een praktische indeling van groot belang. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte kun je gebruik maken van een aantal gecombineerde badkamerelementen. Hiermee kun je een hoop ruimte besparen en hou je misschien zelfs wel ruimte over om wat extra elementen toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopdouche. Met een enkele wand creëer je al een douche in de badkamer en behoud je toch het ruimtelijke gevoel. Voor een praktische indeling van jouw badkamer kun je altijd terecht bij een van onze adviseurs. Zij voorzien je van een passend advies aangepast op jouw badkamer.

Van badkamer tot luxe wellness

Ook bij een kleine badkamerruimte is het zeer goed mogelijk om luxe badkamerelementen toe te voegen. Door ruimte te besparen op de basiselementen kun je ruimte creëren voor extra wellness. Hieronder lichten wij enkele mogelijkheden voor je uit waarmee je gemakkelijk een luxe wellness maakt van jouw badkamer.

Kies voor een praktisch douchetoilet

Een douchetoilet zorgt voor een hygiënische reiniging van het onderlichaam na het gebruikmaken van het toilet. Dit systeem zorgt ervoor dat je geen losse bidet nodig hebt, waardoor je ruimte in de badkamer bespaart. 

Geniet van een dubbele wastafel

Een dubbele wastafel is ideaal als je ’s ochtends met meerdere personen tegelijk in de badkamer staat. De wastafel wordt namelijk voor veel verschillende dingen gebruikt: tandenpoetsen, haren kammen, scheren en opmaken. Iedereen heeft de wastafel nodig. Met een dubbele wastafel zorg je ervoor dat je tegelijk je ochtendroutine kunt doorlopen.

Optimaal comfort met een whirlpoolbad

Een whirlpool is dé manier om wellness naar jouw badkamer te brengen. In dit bad kun je heerlijk ontspannen in het warme, bubbelende water. Whirlpools zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor er voor iedere badkamer een geschikt model bestaat.

Bestel het gratis magazine

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kleine badkamer? Wij helpen je graag aan nieuwe ideeën. Vraag het gratis Brugman magazine aan en laat je inspireren!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Home
Terug
Sluiten