De mooiste badkamermeubels op een rijtje

Badkamermeubels bieden een wereld aan mogelijkheden om je badkamer een tijdloze en moderne uitstraling te geven. Of je nu op zoek bent naar een vleugje warmte met houten accenten, de trendy glans van bronzen details wil verkennen, of juist gecharmeerd bent van de rondingen die de nieuwste trend kenmerken; in deze blog zetten we de mooiste badkamermeubels van Brugman op een rijtje.

BeSign Way

Met zijn eenvoudige en lichte ontwerp straalt dit badkamermeubel een kalme sfeer uit. Het lichte hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en het strakke, minimalistische design geeft het meubel een tijdloze look. De ronde, bronzen wasbakken voegen een speelse en warme touch toe en ze volgen ook nog eens de nieuwste trend in badkamerdesign. Samen zorgen ze voor een mix van stijlen die je badkamer een uitnodigend en knus gevoel geven. 

No Limit Round

Dit meubel omarmt een gestroomlijnde schoonheid die rust en verfijning in je badkamer brengt. Het stijlvolle meubel heeft een strak lijnenspel, gemaakt van duurzaam kunstmarmer met een bescheiden uitstraling en toch opmerkelijk robuust is. Maar de magie zit hem in de combinatie: de ronde spiegels van de Detremmerie 'No Limit Round' collectie voegen een organische touch toe aan deze moderne samenstelling. Het samenspel van strakke lijnen en zachte ronde vormen creëert een sfeer van eigentijdse elegantie met een vleugje speelsheid.

Dawn

Betreedt een badkamer met een krachtige uitstraling, waar het badkamermeubel met houtlook en de stoere zwarte kranen met hoge uitloop de hoofdrol spelen. Deze combinatie creëert een evenwicht tussen warmte en moderniteit, waardoor de ruimte een unieke charme krijgt. Het hout voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe, terwijl de zwarte kranen een eigentijds accent bieden. De speciale tegelwand aan de rechterkant, gelegd in een kruisverband patroon, versterkt het stoere en warme gevoel van de badkamer.

Limara Akron

Dit meubel heeft een tijdloze elegantie; de donkere afwerking van het meubel straalt een ingetogen kracht uit, terwijl de verchroomde kranen een vleugje glans en moderniteit toevoegen. De grote ronde spiegel, met functionele verlichting, trekt meteen de aandacht. Dit zorgt voor een gevoel van ruimte en licht, waardoor de badkamer een open uitstraling krijgt. De wanden zijn bedekt met gedurfde zwarte driehoektegels, wat een eigentijdse en geraffineerde look geeft.

Tendenza Coal Oak 

Een strak zwart badkamermeubel met een minimalistische uitstraling vormt de perfecte basis voor iedere badkamer. De witte wasbak springt eruit tegen de matte zwarte kranen, waardoor een mooi evenwicht ontstaat tussen licht en donker. Zwart is momenteel een populaire trend in badkamerontwerp en het voegt diepte en moderniteit toe aan de ruimte. Maar het draait niet alleen om uiterlijk; de handige spiegelkast voegt functionaliteit toe aan het geheel. Het biedt niet alleen opbergruimte, maar houdt ook je badkamer opgeruimd en netjes.

Meer informatie? Maak een afspraak!

Wil je graag een stijlvol badkamermeubel kopen? Of heb je nog extra hulp nodig om de juiste keuze te maken? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Ben je op zoek naar nog meer badkamer inspiratie en nieuwe trends? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste badkamertrends of kijk binnen bij andere klanten van Brugman voor meer inspiratie!

Magazine aanvragen
Afspraak maken