Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman toilet Whole
  • Brugman toilet Whole
  • Brugman toilet Whole
  • Brugman toilet Whole
Badkamer

Whole

Prijs zoals opgesteld
€ 2.190
Prijs zoals opgesteld € 2.190

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Sommige kleuren hebben direct een rustgevend effect en laat deze toiletruimte daar nou net een van zijn. De beige tegels, de tegels in visgraatmotief en betonlook vloer geven deze toiletruimte een fijne sfeer. Alles is in balans. Terwijl de spiegel met gekleurde LED-verlichting het een moderne touch geeft.

Landelijk & betonlook

  • Iris wholestone in betonlook en met visgraatmotief
  • Hangend toilet met softclose
  • Ingebouwde kraan
  • Organisch gevormde spiegel met LED 


Comfort van steen

Je zou willen dat je jezelf de hele dag kon terugtrekken in deze toiletruimte die zijn uitstraling grotendeels te danken heeft aan de stenen op de vloer en wand.

Organisch spiegelbeeld

Een toiletruimte is tegenwoordig niet compleet zonder een spiegel.Prachtig is deze zeker door de organische vorm. Praktisch is deze spiegel ook door de aanpasbare LED-verlichting.

Ronde vormen

Softclose op de moderne toiletten is meer dan fijn net als de ronde vormen die in dit toilet terug te vinden zijn bij het hangende toilet en het fonteintje.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken