Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Moeite met je badkamer indeling?

Ben je bezig met een nieuwe badkamer? Dan is een van de eerste stappen om de indeling te bepalen. De meeste mensen vinden het lastig om een badkamer in te richten. Met een efficiënte indeling zorg je dat je meer kwijt kunt in de badkamer en de ruimte een stuk groter oogt. Hierdoor is soms zelfs een ruime douche of bad een optie in een kleine badkamer. Bij Brugman geven we je graag advies voor de beste badkamer indelingen.

Tips om je opweg te helpen

  • Wat wil je in je badkamer?

Bepaal welke producten jij graag in je badkamer wilt. Een douche en wastafel zijn noodzakelijke onderdelen in de badkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een bad, een toilet of andere toevoegingen. Maak een lijstje met welke producten er niet mogen ontbreken in de ruimte.

  • Wat zijn de afmetingen?

Meet de badkamer op. Bepaal hoe groot de ruimte is waar je de producten kwijt kunt. Meet zowel de oppervlakte als de hoogte van de badkamer op. Heb je een schuine zijde in de badkamer? Noteer ook de afmetingen van de schuine zijde. De schuine zijde lijkt misschien lastig, maar ook hier zijn vele oplossingen voor waardoor jij deze ruimte efficiënt gebruikt.

  • Probeer de 3D ontwerptool

Ontwerp jouw gewenste badkamer met de badkamer ontwerptool. Met de badkamer ontwerptool kies je de gewenste producten en kun je zelf de badkamer indeling maken. In deze tool kun je spelen met de opstellingen om te kijken wat er voor jouw nieuwe badkamer allemaal mogelijk is.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Meer weten over verschillende badkamerindelingen?

De mogelijkheden bij Brugman

Nu je een idee hebt van jouw gewenste badkamer indeling, is het tijd voor de experts van Brugman om jou te helpen. De experts helpen je bij het maken van slimme keuzes voor de indeling van jouw badkamer. Een schuine wand, een vervelende hoek of een groot raam, wij helpen je graag om alles uit jouw ruimte te halen. De producten van Brugman kunnen op maat gemaakt worden, waardoor alles mogelijk is. De adviseurs maken graag een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Daarnaast geven wij je graag extra persoonlijke adviezen, bijvoorbeeld hoe je jouw badkamer nog groter laat ogen. Wij nemen alle tijd voor je, daarom adviseren we je om vooraf een afspraak in te plannen. Een afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. Maak hier een afspraak.

Tilburg

Antoon Boeren

Hulp nodig bij het indelen van jouw badkamer?

Onze adviseurs tekenen graag een badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Magazine aanvragen
Afspraak maken