Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Nieuwste trend: organische vormen in de badkamer

In 2021 zagen we de trend van ronde vormen steeds vaker terugkomen in de badkamers. En dat is niet voor niets! Ze bieden een mooi contrast en een warme uitstraling. Voor de liefhebbers is er goed nieuws. Het komend jaar zal deze trend terugkeren, enkel in organische vormen. Denk hierbij aan ovale spiegels, visschub tegels en nog veel meer! Ben je benieuwd hoe je de organische trend naar jouw badkamer brengt? We geven je graag een aantal tips.

Trend ronde vormen

Ronde accessoires waren de aanwinst van 2021 en dat is niet voor niets. Ronde vormen stralen vriendelijkheid en plezier uit en maken de badkamer gelijk een stuk speelser. De ronde vorm creëert een comfortabel en positief gevoel in de ruimte. En laat de badkamer nu net de plek zijn waar jij heerlijk tot rust kan komen! Door het aanbrengen van accessoires in ronde vormen zoals een spiegel of een waskom doorbreek je gelijk de strakke lijnen in de badkamer. Een mooie ronde vorm is daarom niet meer weg te denken uit ons badkamer interieur.

Trend organische vormen

Waar we afgelopen jaar de organische vorm ‘rond’ terug zagen komen in de badkamer, zijn organische vormen nu helemaal trendy. De zachte, golvende vormen veroveren ons badkamer interieur. Geen strakke lijnen, maar een curvy vorm die ruimtelijk oogt en ook nog eens ruimtebesparend is. Met deze trend doorbreek je een statische sfeer in de badkamer. Door middel van enkele kleine aanpassingen kun je de badkamer al gelijk omtoveren in een ruimte die leeft. Wij zijn fan!

Organische vormen verwerken in de badkamer

Op zoek naar accessoires in organische vormen? De keuze is reuze! Breng bijvoorbeeld een mooi contrast aan door rechte lijnen in de badkamer te combineren met een organische spiegel. Zo voeg je gelijk wat meer karakter toe aan jouw badkamer. Of wat dacht je van leuke visschub tegels aan de wand? Deze tegels in de vorm van visschubben zijn een echte blikvanger in de badkamer. Maar denk ook aan verlichting, badkamermeubels of iets aan de muur. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de badkamer die bij jou past.

Het effect van organische vormen

Waarom iedereen fan is van deze organische trend? De zachte rondingen zorgen voor een natuurlijke uitstraling in de badkamer en hebben een positieve invloed op ons gevoel. Zo zorgen organische vormen voor een vriendelijke en uitnodigende sfeer. Daarnaast creëer je een speels effect in de badkamer, omdat strakke lijnen niet meer de boventoon voeren. Met deze curvy vorm wordt je badkamer dus knusser en sfeervoller!

Overtuigd van de organische trend?

Met organische elementen in de badkamer geniet je gegarandeerd van sfeer, levendigheid en geborgenheid. Wil jij ook organische accessoires in de badkamer? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Dan kijken we samen naar jouw wensen, zodat jij gegarandeerd jouw droombadkamer vindt. Benieuwd naar onze badkamers? Ontdek onze collectie op de website of vraag ons magazine aan voor nog meer tips.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken