Ook aandacht voor het kleinste kamertje in het huis

Wist je dat er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan het kleinste kamertje in huis, namelijk het toilet? Wij snappen dat het een uitdaging kan zijn om deze kleine ruimte mooi in te richten. Met wat simpele tips en trics helpt Brugman je op weg, zodat ook jij dagelijks op het toilet kunt wegdromen. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Aankleding van het toilet

Wist je dat je met enkele accessoires je toilet om kan toveren tot een sfeervolle ruimte? Ja dat is zeker mogelijk! Zo is er altijd ruimte voor een kamerplant in de wc. Kleur doet namelijk veel voor de sfeer in de ruimte. Laat je gasten zich welkom voelen door heerlijke geurstokjes of kaarsen te plaatsen. En heb je al plaatsgemaakt voor een luxe zeeppompje en  bijpassende handdoeken? Wel zo stijlvol! Maar denk bijvoorbeeld ook aan een opvallende wc-borstel of een originele toiletrolhouder. Of wat dacht je van een spiegel met led-verlichting? Zo kun je meteen jezelf bewonderen en wordt deze kleine ruimte optisch groter gemaakt. Het zijn de kleine dingen die het toilet sfeervol maken.

Het toilet in jouw stijl

Wil je graag het toilet omtoveren tot een luxe, Scandinavisch, industrieel of marmer geheel? Je kunt jouw favoriete stijl helemaal doorvoeren in het toilet. Wij zetten enkele tips op een rijtje:

Luxe toilet
Een modern en luxe toilet kenmerkt zich door strakke lijnen en is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol fonteinmeubel, een hangend toilet met een soft-close zitting en stijlvolle accessoires die elk hun eigen plek hebben. Less is more in een luxe toilet.

Scandinavisch toilet
Bij een toilet in een Scandinavische staan natuurlijke materialen zoals hout en beton, lichte kleuren en planten centraal. Zo start je in het toilet met lichte basistegels en deze stijl je af met strakke en minimalistische accessoires. Kleuren zoals beige, grijs, zacht roze en lichtgroen passen perfect bij deze stijl. 

Industrieel toilet
Een industrieel toilet bevat een mix van moderne vormen in combinatie met onbewerkte materialen zoals beton, hout en RVS. Geef het toilet een stoere en robuuste uitstraling door middel van betonlook tegels. Combineer dit met mat zwarte RVS accessoires en realiseer jouw eigen industriële toilet. Of ga bijvoorbeeld voor unieke metallic tegels, deze functioneren als eyecatcher in de ruimte.  

Marmer toilet
Een toilet in een marmerlook behoort ook tot de opties! Niets straalt meer luxe uit dan marmer. In het toilet kun je marmer terug laten komen op de vloer, de wanden of zelfs in de accessoires. Marmerlook tegels beschikken over een unieke aderstructuur toveren jouw toilet om tot een chic geheel.

Tegels als eyecatcher in het toilet

Tegels in het toilet bepalen voor een groot deel de sfeer en maken jouw ruimte helemaal af. Met wc tegels kun je echt alle kanten op en iedere gewenste stijl creëren. Wat dacht je van sfeervolle gekleurde tegels? Je kunt het toilet volledig voorzien van deze tegels, maar je kunt ook een subtiele wand creëren met bijvoorbeeld grijze rechthoekige tegels. En wat dacht je van bijzondere opvallende tegels? Zoals hexagon tegels, schubben tegels of mozaïek tegels. Deze patronen zorgen voor een unieke en warme sfeer in het toilet. Wil je een speelse uitstraling creëren? Overweeg dan eens op verschillende tegels en printjes met elkaar te combineren. Je zult versteld staan van het effect!

Toilet trends

Zelfs het kleinste kamertje van het huis blijft zichzelf constant ontwikkelen. Een van de nieuwste innovaties is een toiletbril met softclose sluiting. Deze zorgt ervoor dat de toiletbril altijd zachtjes en geruisloos sluit. Daarnaast behoort een toilet met ladydouche ook tot de nieuwste snufjes. Het toilet beschikt dan over een speciale, zachte straal die ontwikkeld is voor de intieme hygiëne. En wat dacht je van een toilet die nare geurtjes voorkomt? Het is mogelijk met een zuiveringssysteem in het toilet. Natuurlijk blijven de toiletten en fonteinen niet achter bij de nieuwste toilet trends. Momenteel is een zwart toilet ontzettend populair. Ook zien we steeds vaker opvallende fonteintjes in diverse kleuren en vormen voorbij komen.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw toilet? Vraag dan eenvoudig ons magazine aan en laat je verrassen door de nieuwste trends. Wil je jouw toilet omtoveren in stijl en heb je daar hulp bij nodig? Onze adviseurs staan voor je klaar. Maak een afspraak en ontvang advies op maat. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop.

Magazine aanvragen
Afspraak maken